Connect with us

FOTBAL

Doi jucători de la CS Viitorul Zalău, selectaţi pentru etapa finală de la Turneul Speranţelor!


Sălăjenii Mario Ciurbe şi Alexandru Mare sunt în primii 120 de juniori din ţară la categoria 2004 şi vor încerca în perioada 16 – 23 iunie să impresioneze la Tărlungeni şi să fie selectaţi în lotul lărgit al Naţionalei U 15


Acţiunea demarată de către Federaţia Română de Fotbal în toamna anului trecut – Turneul Speranţelor i-a vizat pe aproape 3.000 de juniori talentaţi născuţi în anul 2004. După disputarea meciurilor din toamnă şi a acţiunilor eliminatorii din această primăvară, în programul de selecţie au mai rămas 120 de jucători de câmp şi 16 portari, care în perioada 16 – 23 iunie vor fi prezenţi în etapa finală de la Tărlungeni.

Între cei 120 de jucători se vor afla şi doi juniori de la CS Viitorul Zalău, este vorba de Mario Ciurbe şi Alexandru Mare, care au primit calificative foare bune de la referenţii zonali la acţiune de la Hereclean unde a fost prezent şi Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting din cadrul FRF.

“Este un lucru foarte bun că şi Sălajul are doi jucători în etapa finală a acestui program. Faptul că Mario Ciurbe şi Alexandru Mare se află în primii 120 de juniori din ţară la categoria 2004, denotă faptul că şi în judeţul Sălaj sunt copii foarte talentaţi şi serioşi. Îi felicit pe această cale şi le urez multă baftă şi la etapa finală de la Tărlungeni, unde totul depinde de ei. Ambii jucători au ambiţie şi vor să demonstreze că pot ajunge în lotul lărgit al naţionalei U 15”, a spus Dan Lucaciu, referentul zonal din cadrul FRF, în judeţul Sălaj.

La Tărlungeni vor fi prezente opt selecţionate regionale, fiecare formată din 15 jucători + 2 portari, acestea fiind împărţite în două grupe de câte 4 selecţionate. Jocurile din fiecare grupă se desfăşoară în sistem turneu, fiecare cu fiecare, şi se completează cu jocurile pentru stabilirea clasamentului final: duelurile locurilor 4, 3, 2 şi 1 din fiecare grupă pentru stabilirea locurilor 7 – 8, 5 – 6, 3 – 4, 1 – 2. Din cei 120 de jucători de câmp şi cei 16 portari prezenţi la etapa finală, staff-ul echipei naţionale U15 împreună cu Departamentul Scouting şi membrii Comisiei Tehnice FRF vor forma lotul lărgit România U15 alcătuit din 44 de jucători.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL