Connect with us

FOTBAL

Sergiu Pop – jucător Voinţa Derşida: “Vom câştiga locul 1. Suntem mai buni decât Cosniciu şi Sporting Zalău”


Golgheterul liderului Seriei Vest din Liga a V-a este sigur că echipa sa va câştiga primul loc la finalul acestui sezon, în care Voinţa se luptă cu alte două formaţii pentru supremaţie


La fel ca şi în sezonul trecut, lupta pentru locul 1 în Seria Vest a Ligii a V-a este un acerbă şi nu mai puţin de 4 echipe au şanse reale să câştige primul loc, este vorba despre Voinţa Derşida, Steaua Cosniciu, Sporting Zalău şi Stejarul Sîg.

Deocamdată, lider este Voinţa Derşida, echipă omogenă, care la fel ca şi în sezonul trecut, când a pierdut dramatic locul 1, se luptă pentru supremaţie. După sezonul bun făcut în sezonul trecut, la Derşida a ajuns şi Sergiu Pop, cel care a contribuit serios la ascensiunea echipei, marcând 20 de goluri, fiind golgheterul formaţiei, la egalitate cu Silviu Gorgan.

După succesul de la Gloria Ban, în care “Zidane” a fost omul meciului, duminică, Voinţa Derşida a avut zi liberă, având în vedere că AS Carastelec nu s-a prezentat, astfel că Sergiu Pop şi compania vor mai pune 3 puncte în clasament.

Cu cinci etape rămase de disputat, formaţia din Derşida are prima şansă la titlu, având în vedere că are avantaj de 3 puncte faţă de următoarea clasată, Steaua Cosniciu. În aceste condiţii, Sergiu Pop consideră că echipa sa va obţine locul 1 şi abia aşteaptă confruntarea cu Sporting Zalău.

“Suntem la mâna noastră în ultimele şase etape şi avem şi varianta să pierdem un joc. Cred că vom termina acest campionat pe primul loc fiindcă la ora actuală, Voinţa Derşida este mai bună decât Steaua Cosniciu şi Sporting Zalău. Abia aşteptăm meciul de la Zalău, care cred că va fi un joc cu mult peste nivelul din Liga a V-a”, ne-a declarat Sergiu Pop.

2322 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL