Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: “În perioada următoare vom aduce câteva jucătoare la echipă”


După plecările celor patru jucătoare, gruparea sălăjeană este în căutarea unor jucătoare care să se înlocuiască, iar managerul grupării sălăjene anunţă că în perioada următoare, vor veni câteva jucătoare noi


Pentru sezonul următor, HC Zalău nu se va mai putea baza pe Ana Maria Dragut, Paula Vişan, Ana Ciolan şi Larisa Tamaş, aflate la final de contract şi care deja şi-au şi găsit alte angajamente.

Gheorghe Tadici nu îşi face însă probleme de plecarea celor patru handbaliste, iar în această perioada, managerul echipei caută soluţii pentru a acoperi posturile.

”În fiecare vară, unele jucătoare pleacă, iar altele vin şi au mai fost perioade când de la noi au plecat chiar şi şase jucătoare. Chiar dacă Dragut, Vişan, Ciolan şi Tamaş se despart de HC Zalău, personal consider că au plecat doar trei jucătoare. Avem o strategie şi vom aduce câteva jucătoare în perioada următoare”, a precizat Gheorghe Tadici.

 

1663 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. nelu

    22 May 2018 at 11:07

    Da! Ciolan chiar NU este o pierdere . Dimpotriva . Visan insa este la fel ca si Dragut ,greu de inlocuit anul viitor,poate in doi ani se vor ridica altele. Tamas a crescut dar nu a dat pe dinafara si cred ca Tadici are solutii din ce are acum la echipa . Asadar urgenta un pivot si un portar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL