Connect with us

Fără categorie

A murit fostul primar al comunei Zimbor


La doar 63 de ani, pe care trebuia să îi împlinească tocmai azi, Florin Boie a urcat în Ceruri, după ce o boală nemiloasă l-a doborât în doar câteva săptămâni


Florin Boie este cel care în anul 2008 îi ceda fotoliul actualului primar, Gabriel Mureşan.

Aflat în fruntea administraţiei locale din comuna Zimbor în perioada 2004 – 2008, Boie a câştigat alegerile din anul 2004 pe listele partidului Acțiunea Populară, formaţiunea politică centru-dreapta fondată și condusă de Emil Constantinescu – fostul preşedinte al României.

În timpul mandatului, primarul s-a înregimentat în Partidul Popular Creștin Democrat (PPCD).

Un mare iubitor al sportului, Florin Boie a susţinut activitatea sportivă din comună, mai ales “sportul rege”.

Astfel, în mandatul acestuia, echipa locală – Rapid Zimbor a devenit o forţă a fotbalului din judeţul Sălaj. În sezonul 2005 – 2006, Rapid s-a bătut de la egal la egal cu FC Zalău la câştigarea titlului judeţean!

În anul 2008, s-a retras din viaţa publică şi s-a angajat la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj, acolo unde a ocupat funcţia de inspector timp de un deceniu.

În ultima perioadă, însă, fostul primar a început să se simtă mai rău, iar acum două luni a mers la spital pentru mai multe investigaţii medicale. Doctorii i-ar fi spus că nu e ceva grav, însă, o boală nemiloasă l-a doborât în doar câteva săptămâni!?

Astfel, Florin Boie a fost prezent la serviciu până acum o lună, dar în ultimele săptămâni starea sa de sănătate s-a agravat, iar în cursul zilei de marţi s-a stins din viaţă.

Vineri, adică chiar cu o zi înainte să împlinească vârsta de 63 de ani, fostul primar a fost înmormântat la Zimbor.

Apoximativ 300 de oameni, între care angajaţii de la Primăria comunei Zimbor împreună cu primarul Gabriel Mureşan, şi-au luat rămas bun de la cel care a fost Florin Boie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie