Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria de la Slobozia: ”Ne satisface că am terminat şi acest campionat pe un loc de cupă europeană deşi am avut un lot restrâns”


Managerul de la HC Zalău s-a declarat mulţumit de ce a reuşit echipa sa în campionatul Ligii Naţionale, pe care l-a încheiat pe loc de cupă europeană după ce a câştigat şi la Slobozia


La capătul unui sezon epuizant, în care a fost angrenată în trei competiţii, HC Zalău a reuşit să facă faţă cu brio, atât în Cupa EHF, Cupa României, dar şi în campionatul din Liga Naţională.

Deşi nu a avut ca şi obiectiv calificarea în cupele europene, gruparea de sub Meseş a terminat campioantul pe loc de Europa, după ce în ultima rundă s-a impus fără emoţii şi în deplasarea de la Slobozia.

Gruparea de sub Meseş a câştigat cu 34 – 22 şi pentru moment a urcat pe locul 4, dar foarte probabil va terminat campionatul pe locul 5, având în vedere că HCM Rm. Vâlcea are un meci uşor duminică, la Rapid.

Ocuparea unui loc de cupă europeană îl mulțumește pe managerul Gheorghe Tadici, în condițiile în care echipa sa a avut un program infernal, mai ales în perioada ianuarie – mai 2018.

”Meciul de la Slobozia nu a fost tocmai simplu în primele 20 – 25 de minute, dar am câştigat meritat şi ne-am consolidat locul 5. Ne satisface ceea ce s-a întâmplat în acest sezon, având în vedere că ne-am calificat din nou în Cupa EHF. Nu a fost uşor fiindcă am jucat pe trei fronturi. După cum se ştie, în Cupa EHF am mai jucat practic un tur de campionat. Am avut meciuri multe în acest an şi în Liga Naţională, pentru că practic au fost trei jocuri şi din tur care le-am disputat tot în 2018. Din ianuarie şi până în mai am avut un program foarte încărcat, plus că am mai avut şi două jocuri în Cupa României. Îmi pare bine că fetele au reuşit să ducă la bun sfârşit cele trei competiţii,  fără probleme majore de accidentări, cu un lot restrâns de 14 – 15 jucătoare, dintre care trei, chiar patru jucătoare fără mare experienţă la nivel de performanţă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL