Connect with us

BOX

CSM Zalău caută un nou Virgil Meleg la Şimleu Silvaniei


Începând din luna mai, secţia de box de la Clubul Sportiv Municipal a deschis un punct şi la poalele Măgurii, iar ideea poate fi una de succes, având în vedere că sub comanda maestrului Ioan Dragoş şi a lui Adrian Popuţea se află deja peste 40 de copii, unii dintre ei fiind consideraţi cu care potenţial


Ani la rând, pugilismul din judeţul Sălaj s-a putut lăuda cu performanţe notabile la Campionatele Naţionale, la Cupa României, dar şi la Centura de Aur, adică cel mai puternic turneu organizat în România. Din păcate, în ultimii ani, rezultatele au cam lipsit, excepţie făcând două trei-nume precum Adrian Popuţea, Paul Magdaş sau Sergiu Moraru. Şi numărul practicanţilor sportului cu mănuşi au tot scăzut, atât la băieţi, cât şi la fete.

Antrenorii de la CSM Zalău au făcut campaniide promovare în municipiu, chiar şi la şcoli, dar rezultatele nu au fost dintre cele mai bune.

În acest an, cei de la secţia de box s-au reorientat, astfel că începând din luna mai, CSM Zalău organizează cursuri de iniţiere şi la Şimleu Silvaniei. Surprinzător, ideea a prins în oraşul de la poalele Măgurii, astfel că în doar câteva zile sub comanda maestrului Ioan Dragoş şi a “voluntarului” Adrian Popuţea se află peste 40 de copii!

“Primăria oraşului Şimleu a pus la dispoziţie sala, iar Clubul Sportiv Municipal Zalău organizează cursuri de box de două ori pe săptămână. Sunt mulţumit de prezenţă, dar şi de potenţialul copiilor. Dacă facem un raport între numărul de locuitori dintre Zalău şi Şimleu Silvaniei, putem spune că la Şimleu sunt mai mulţi cursanţi! Am văzut că există şi copii cu calităţi. De abia aştept să intre în competiţii, iar pe viitor să avem cât mai multe medalii”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Altfel spus, cei de la CSM Zalău doresc să îl găsească pe noul… Virgil Meleg, având în vedere că fostul multiplu campion naţional şi-a început cariera la poalele Măgurii, devenind apoi cel mai bun pugilist din ţară la categoria sa!
În final, să spunem că iubitorii acestui sport, fie că sunt fete sau băieţi, sunt aşteptaţi la Sala de sport “Măgura”, în zilele de marţi şi joi, între orele 15.00 şi 17.00.

450 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX