Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, delegat pentru a zecea oară în acest sezon la un meci din Liga 1


Fostul purtător al ecusonului FIFA a fost delegat în calitate de observator la duelul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti


Patru etape au mai rămas de disputat din acest sezon, din cadrul play-out-ului Ligii 1 de fotbal, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare este una acerbă.

Astfel, nu mai puţin de 7 echipe se luptă pentru evitarea retrogrădarii. Singura echipă fără emoţii este Dinamo Bucureşti, lider în play-out.

În această seară, în deschiderea etapei a XI-a din această fază a campionatului se vor duela Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti, cea din urmă, în cazul unui eşec fiind condamnată la ultimul loc.

Partida de la Sfântu Gheorghe se va desfăura cu începere de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de Iulian Călin din Argeş la centru, ajutat la cele două tuşe de Ovidiu Artene din Vaslui şi Marius Marchidanu din Brăila.

Observatorul acestui joc important din play-out va fi zălăuanul Ioan Onicaş, cel care a fost delegat la cel de-al 10-lea meci din Liga 1 în acest sezon.

În actuala stagiune, zălăuanul a mai fost delegat la alte 9 partide în acest sezon. Aici amintim FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi – Dinamo, CFR Cluj – CSU Craiova, Politehnica Iași – Concordia Chiajna,  Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari, Poli Timişoara – Dinamo, Poli Timișoara – Politehnica Iași, CSU Craiova – CFR Cluj şi FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tot în această seară, de la ora 18.00, şimleuanul Răzvan Lădar va conduce la centru ultimul meci în deplasare al celor de la “U” Cluj în Liga a III-a. Acesta va fi ajutat la cele două benzi de o brigadă din Satu Mare formată din Bogdan Gireada şi Kopriva Tamaş. Observatorul jocului va fi zălăuanul Dan Costin.

784 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL