Connect with us

FOTBAL

Află INOVAŢIA pariurilor online – LIVE STREAMING-ul

Esti parior si doresti sa iti valorifici vastele cunostinte din domeniul sporturilor, trecand la urmatorul nivel al acestei frumoase activitati?Te-ai saturat de tiparul clasic al pariurilor pre-live, pe care majoritatea caselor de pariuri il pot oferi? Daca vrei sa traiesti aceasta experienta la capacitate maxima, bucurandu-te de adrenalina suplimentara, cateva agentii online s-au conformat cererilor membrilor si au inclus in oferta lor, atat meciurile transmise prin STREAMING LIVE, cat si PARIURILE IN TIMP REAL.

Top 3 cele mai cautate case de pariuri cu transmisii LIVE

Transmisiile prin streaming live sunt o noutate pe piata nationala in sfera pariurilor online, nefiind inca suportata de platformele multor agentii. Ca o completare a acestei oportunitati, de a vedea meciuri din intreaga lume, din mai multe categorii sportive, in timp real, au fost create si pariuri speciale, permitand pariorilor sa depuna mize pe parcursul unui astfel de eveniment. Printre cele mai cautate si apreciate astfel de agentii, care isi desfasoara activitatea (si) in mediul virtual, se numara:

1. SportingBet este una dintre casele de pariuri licentiate din Romania foarte apreciata atat datorita calitatii serviciilor, cat si a diversitatii bonusurilor, promotiilor si categoriilor sportive. Un aspect prin care casa de pariuri sportive Sportingbet a castigat foarte multi membrii, este chiar programul de loialitate, prin care se ofera premii (sub forma de puncte, cumulate sapatamanal), destinate diminuarii pierderilor ce pot rezulta din activitatea desfasurataintr-o saptamana mai putin norocoasa.

2. Betano este una dintre casele de pariuri online care a adus foartemulte inovatii pe piata nationala a acestei activitati, precum “Marja 0%”, “Inapoi la 0-0” sau “Pierderile la Limita”. Pe langa multitudinea de sporturi si categorii din care iti poti alege un pariu clasic, prestabilit, poti chiar sa iti creezi unul special, pe un eveniment dorit de tine. Astfel, precum poti verifica pe Betano, aceasta agentie si-a extins foarte mult sfera, permitand membrilor sai sa parieze atat pe evenimente sportive si politice, cat si pe cele cotidiene si sociale, ori pe sporturi electronice (numele viitorului presedinte; castigatorul unui concurs din showbiz; campionate de LoL, WoW).

3. Avand o experienta de peste 25 de ani in domeniul jocurilor de noroc, Fortuna reprezinta mai mult decat o casa de pariuri online si offline. Aceasta ofera pariorilor sai posibilitati multiple de a-si petrece timpul liber, relaxandu-se si castigand, prin acordarea de bonusuri si promotii substantiale. Agentia pune foarte mult accent pe simplitate, oferind platforme stabile si rapide, cu interfete usor de folosit, pentru orice persoana cu varsta de peste 18 ani.

Avantajele mediului online

  • Casele de pariuri online sunt din ce in ce mai populare printre alegerile jucatorilor frecventi si a pasionatilor de jocuri de noroc, datorita atat avantajelor pe care acestea le pot oferi membrilor lor, cat si a usurintei de a fii accesate, de oriunde, oricand, oricat.Printre avantajele depunerilor mizelor online, se numara si:• Rapiditatea tranzactiilor financiare si posibilitatea de a le urmari in timp real;
    • Confidentialitatea datelor si intimitatea activitatii;
    • Accesul la cote si pronosticuri actualizate constant;
    • Bonusuri, oferte si promotii unice;
    • O varietate foarte mare a categoriilor sportive si a pariurilor pe care le poti depune.

Cu toate acestea, desi alegi o casa de pariuri licentiata, care iti va proteja datele personale si financiare, aceasta trebuie sa iti protejeze interesele, garantandu-ti constant:

• Functionarea perfecta a platformelor, atat pentru desktop, cat si pentru mobil;
• Disponibilitatea serviciului “Relatii Clienti”;
• Corectitudinea si actualizarea constanta a informatiilor regasite pe site-ul oficial.

Indiferent ce casa de pariuri alegi, ai in vedere ca aceasta sa se potriveasca stilului tau de parior si sa se conformeze nevoilor tale. Astfel, cand te informezi, verifica atat recenziile si datele oferite de catre specialistii din domeniu, cat si parerile altor pariori, deoarece experienta lor te va ajuta sa iti completezi imaginea de ansamblu asupra agentiei care te intereseaza. Pariaza responsabil, respecta regulile impuse de casa de pariuri si devin-o cel mai bun parior al acesteia!

 

,

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL