Connect with us

Ştiri din Sălaj

GALERIE FOTO și VIDEO de la marea tragedie de la Jibou. Patru studente din Maramureș au decedat într-o clipă!


În mașina lovită de trenul ce face legătura dintre Baia Mare şi Jibou se aflau nu mai puțin de cinci tinere cu vârsta între 20 și 22 de ani, iar singura care a rămas în viaţă e chiar şoferiţa. Toate erau colege de clasă la filiala Baia Mare a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca


Accident deosebit de grav în această după-amiază pe centura ocolitoare a oraşului Jibou. La ora 18.02, un autoturism înmatriculat în Maramureş a fost lovit în plin de trenul ce face legătura între Baia Mare şi Jibou.

În maşină se aflau nu mai puţin de cinci tinere din diferite localităţi din judeţul Maramureş, care mergeau spre casă după ce dimineaţă ele au fost prezente la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

În urma impactului cu trenul, maşina a fost aruncată la vreo 15 metri de şinele de tren, iar victimele au fost proiectate într-un lan de grâu din apropiere. Patru tinere ele, este vorba despre Mădălina, Claudia, Sara şi Maria şi-au găsit acolo sfârşitul, în timp ce Sanda (foto) – nimeni alta decât şoferiţa, a scăpat cu viaţă, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Deși inițial s-a spus că tânăra de la volan se află în stare critică, deoarece suferise politraumatisme la cap, ea are şanse la viaţă, iar acum este conştientă şi poate răspunde întrebărilor.

Conform unor informaţii de ultimă oră, două dintre studentele decedate sunt din aceeaşi localitate, este vorba despre satul Şugatag, o victimă era din Ciocotiş, iar a patra din Sălsig.

Singura supravieţuitoare a teribilului accident este originară din localitatea Răzoare. Toate erau colege de clasă la filiala Baia Mare a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

În cursul zilei de joi, ele au participat la festivitatea de absolvire de la Cluj-Napoca, astfel că la faţa locului se aflau mai multe robe împrăştiate, dar şi distincţii primite la Cluj.
La finalul săptămânii viitoare, tinerele urmau să participe şi la festivitatea de absolvire de la Baia Mare…

De precizat că îl conductorul din tren a fost tot o femeie, originară din oraşul Jibou.

ATENŢIE! Imagini ce va pot afecta emoţional.

 

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj