Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a încheiat sezonul cu o victorie la scor pe terenul Sloboziei


Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici s-a impus la o diferenţă de 12 goluri, după ce la pauză avea deja un avans de 6 reuşite. În urma acestui succes, formaţia sălăjeană şi-a asigurat locul 5 


La finalul acestei săptămâni este programată ultima etapă din acest sezon al Ligii Naţionale la handbal feminin. Meciul care a deschis etapa s-a disputat azi, de la ora 16.00 la Slobozia, între echipa locală şi HC Zalău.

HCM Slobozia nu a mai avut nicio miză în acest joc, fiind deja retrogradată în eşalonul secund. De cealaltă parte, cu o victorie, HC Zalău îşi putea asigura locul 5, ce duce în Cupa EHF.

În aceste condiţii, încă de la începutul meciului, sălăjencele au pus stăpânire pe joc, însă Ana Maria Dragut nu a reuşit să-şi învingă fosta colegă, Ana Maria Inculeţ, aflată în poarta formaţiei ialomiţene.  Totuşi, Roxana Rob a fost cea care a deschis scorul, însă gazdele au egalat la următoarea fază. Cele două echipe au mers braţ la braţ, iar după 10 minute de joc, scorul era 6 – 7 în favoarea zălăuancelor.

Din păcate pentru gruparea gazdă, avea să fie singurul moment în care cele două formaţii s-au aflat la o diferenţă atât de mică pe tabelă. Uşor-uşor, HC Zalău s-a desprins, Claudia Constantinescu şi Valentina Panici marcând gol după gol.

Până la pauză, gruparea sălăjeană şi-a creionat un avantaj de 6 goluri.

În partea secundă, managerul Gheorghe Tadici a dat şansa şi jucătoarelor tinere să evolueze. Totuşi, toate încercările de revenire ale gazdelor au fost în zadar şi tot HC Zalău a fost formaţia mai exactă şi cea care s-a distanţat şi mai mult pe tabela de marcaj. Astfel, în final, sălăjencele s-au impus la o diferenţă de 12 goluri.

Cele mai bune marcatoare pentru HC Zalău în acest joc au fost Ana Maria Dragut cu 7 goluri, urmată de Claudia Constantinescu cu 6 goluri şi Valentina Panici cu 4 reuşite.

După această victorie, HC Zalău a urcat pe locul 4 în clasament, acolo unde va staţiona cel mai probabil până duminică, când va avea loc duelul dintre Rapid Bucureşti şi HCM Râmnicu Vâlcea. Dacă nu se întâmplă vreo surpriză, gruparea din Zăvoi va câştiga duelul cu formaţia din capitală, iar HC Zalău va încheia sezonul pe locul 5.


HCM Slobozia – HC Zalău 22 – 34 (13 – 19)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL