Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Covaciu – antrenor HCM Slobozia: “Sincer, este greu să putem încurca Zalăul”


Gruparea din judeţul Ialomiţa se află pe penultimul loc din Liga Florilor şi este retrogradată matematic în eşalonul secund. Înaintea duelului din ultima etapă, antrenorul Sloboziei este rezervat în şansele de reuşită ale echipei sale


O singură etapă a mai rămas de disputat din acest sezon al Ligii Naţionale la handbal feminin. Lupta pentru locurile de cupe europene este un acerbă, în timp ce lupta la retrogradare s-a încheiat. HCM Slobozia şi Rapid Bucureşti au retrogradat matematic în eşalonul secund.

Gruparea din judeţul Ialomiţa va întâlni HC Zalău în ultima etapă, echipă care are nevoie de victorie pentru a-şi asigura locul 5. De cealalată parte, HCM Slobozia nu pare să aibă o miză reală în acest meci, decât să încheie sezonul cu o victorie în faţa propriilor spectatori.

Înaintea duelul cu formaţia sălăjeană, Gheorghe Covaciu – antrenorul celor de la HCM Slobozia – a remarcat faptul că echipa sa nu are nimic de pierdut în acest meci, dar va fi greu să obţină un rezultat pozitiv în faţa unei echipe puternice a campionatului şi care a făcut cinste judeţului Sălaj şi României în Cupa EHF, ajungând până în faza sferturilor de finală.

“Este ultimul joc din Liga Naţională şi sperăm să avem o evoluţie bună, să părăsim cu fruntea sus primul eşalon. Nu avem nimic de pierdut, dar este greu să putem noi încurca pe HC Zalău. Întâlnim o echipă bună, care a făcut faţă în Cupa EHF şi care cred că putea termina acest campionat chiar şi pe locul 4, însă a luptat pe două fronturi în acest sezon. Oricum, este meritoriu pentru tot ce s-a făcut la Zalău pe plan handbalistic. Pentru meciul de joi, noi avem şi multe jucătoare accidentate şi vom vedea la ora jocului pe cine ne vom putea baza. Meritam să ajungem cel puţin la barajul pentru salvare, iar dacă nu aveam probleme cu jucătoarele accidentate cred că evitam retrogradarea directă”, ne-a declarat Gheorghe Covaciu.

Reamintim faptul că meciul dintre HCM Slobozia şi HC Zalău va avea loc azi,17 mai, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor “Andreea Nica” din Slobozia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL