Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Vrem să câştigăm la Slobozia şi să ne apărăm locul 5”


Managerul celor de la HC Zalău se gândeşte doar la victorie în meciul de la penultima clasată, o echipă care este deja retrogradată şi din punct de vedere matematic


Sezonul 2017-2018 din Liga Florilor se apropie de final, astfel că până la finalul campionatului a mai rămas de disputat o singură etapă. Totuşi, suspansul încă există având în vedere că trei formaţii se află în luptă pentru două locuri de Cupă Europeană.

HCM Râmnicu Vâlcea, HC Zalău şi CSM Bistriţa se luptă pentru locurile 4 şi 5, care duc în Cupa EHF. Deocamdată, primele două se află pe locuri europene. Având în vedere că gruparea din Zăvoi evoluează pe terenul ultimei clasate, teoretic nu are cum să piardă locul 4.

Şi zălăuancele au parte de un meci mai accesibil, având în vedere că întâlnesc penultima clasată, HCM Slobozia, în timp ce CSM Bistriţa se deplasează la Braşov, pentru duelul cu Corona.

Pentru a fi sigură de locul 5, HC Zalău are nevoie de victorie la Slobozia, iar înaintea acestui joc, Gheorghe Tadici se gândeşte doar la victorie, cu toate că trage un semnal de alarmă, deoarece penultima clasată a reuşit câteva rezultate suprinzătoare pe teren propriu.

”Nu ştiu dacă Slobozia are motive să forţeze în acest meci, pe noi nu ne interesează acest lucru. Cert este că jucătoarele de acolo şi conducerea au supărarea lor după ce au retrogradat. Chiar dacă nu are presiune, HCM Slobozia este o echipă periculoasă, care a jucat destul de bine în ultimele meciuri şi să nu uităm că acum trei etape a făcut egal cu CSM Bistriţa, iar tot pe teren propriu a pierdut foarte greu cu Corona Braşov. Fiecare vrea să îşi ia la revedere cu o victorie de la proprii suporteri şi în aceste meciuri orice echipă vrea să demonstreze că are valoare de Liga Naţională. Ne interesează să ne apărăm acest loc 5 şi de aceea am făcut un program special pentru acest meci şi ne deplasăm cu tot lotul, în afară de Adina Sabău şi Ana Ciolan, care de luni se poate antrena cu Corona Braşov. Este un dezavantaj pentru că jucăm înainte, iar adversarul direct ştie apoi de ce rezultat are nevoie. Sper însă să câştigăm şi să nu mai depindem de ce se întâmplă la Braşov. Ceea ce ne-am propus deja am reuşit în acest campionat, dar mai avem un joc important în ultima etapă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL