Connect with us

HANDBAL

HC Zalău îşi face calcule pentru o nouă participare în Cupa EHF


“Vom vedea ce ne vom putea propune pentru sezonul următor. Este timp suficient de înscriere în Cupa EHF, până pe 1 iulie”, a spus Gheorghe Tadici


Alături de SCM Craiova care a câştigat săptămâna trecută Cupa EHF şi HC Zalău a făcut cinste ţării noastre în această competiţie europeană, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici reuşind să ajungă până în sferturi în sezonul 2017 – 2018, unde a fost eliminată cu greu de către campioana Turciei – Kastamonu.

Formaţia zălăuană are şanse mari să prindă un loc în Cupa EHF şi în stagiunea următoare, având în vedere că şi locul 5 este unul de cupă europeană.

Rămâne de văzut însă şi de ce susţinere va avea parte echipa lui Tadici pentru un nou parcurs european, iar toate aceste aspecte urmează să fie discutate după terminarea campionatului.

“Deocamdată ne gândim doar la meciul de la Slobozia şi nu spunem hop înainte să sărim. Vom vedea şi ce ne putem propune pentru sezonu următor al cupelor europene. Este timp suficient de înscriere până pe 1 iulie şi vom analiza toate aspectele. Întâi să ne calificăm şi apoi facem calcule, deoarece nu ştim în ce tur preliminar am intra, fiindcă depinde şi de SCM Craiova, dacă merge în Liga Campionilor sau tot în Cupa EHF”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL