Connect with us

Feminin

Piros Security a “spulberat” Navobi Iaşi şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. VEZI PROGRAMUL SEMIFINALELOR


Duminica trecută s-au desfăşurat ultimele două jocuri din faza sferturilor de finală a Cupei României la fotbal feminin, iar gruparea arădeană s-a impus clar în duelul formaţiilor din Liga 2, în timp ce Heniu Prundu Bârgăului a completat “careul de aşi”, după victoria de la Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”


După ce la finalul lunii aprilie s-au desfăşurat primele două jocuri din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal feminin, la finalul săptămânii trecute au avut loc şi celelalte două partide din această fază a competiţiei.

Nu degeaba i se spune competiţia surprizelor, mai ales că deţinătoarea trofeului şi formaţia care a disputat finala competiţiei de la înfiinţarea clubului şi până în sezonul trecut, Olimpia Cluj, pentru că despre ea este vorba, a părăsit Cupa României în faza sferturilor de finală, fiind învinsă de ACS Vasas Femina Odorhei. În celălalt duel disputat la finalul lunii aprilier, CSS Târgovişte a trecut cu 4 – 2 de CFR Timişoara.

Duminica trecută, s-au desfăşurat şi ultimele două meciuri din această fază, pentru cele două locuri rămase libere în “careul de aşi” al Cupei României.

Cel mai inedit duel a avut loc între cele două echipe din Liga 2, este vorba despre Piros Security şi Navobi Iaşi, ultima fiind finalista de anul trecut. Desigur, departe de forma din sezonul trecut, moldovencele se află pe penultimul loc în Seria 1 din Liga 2, în timp ce Prios Security se află pe locul 4 în Seria 2 din Liga 2.

Deşi au parte de un parcurs modest în campionat, cele două echipe au fost surpriza competiţiei, ajungând între ultimele 8 echipe din competiţie. Mai multe, cele două au avut noroc la tragerea la sorţi şi s-au duelat direct pentru un loc în semifinalele Cupei.

Duminică, în meciul disputat pe stadionul din Sânicolau Mic din Arad, Prios Security a controlat jocul dintr-un capăt în celălalt. La pauză avea deja avantaj de trei goluri, 4 – 1, pentru ca până la final, gruparea arădeană să mai înscrie de alte trei ori.

În celălalt duel al sferturilor de finală, Heniu Prundu Bârgăului a câştigat fără probleme duelul din deplasarea de la Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”, obţinând calificarea în semifinalele competiţiei.

În “careul de aşi”, Prios Security se va duela cu CSS Târgovişte, în timp ce Heniu Prundu Bârgăului se va confrunta cu Vasas Femina Odorhei pentru un loc în finala Cupei României.

Sursa foto: facebook CS Juniorul Satu Mare


Programul semifinalelor:

Miercuri, 23 mai, ora 15.30: Piros Security – CSS Târgovişte

Ora 18.00: Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorhei


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin