Connect with us

FOTBAL

Egal preţios pentru Ileanda la Cetatea Buciumi. Portarul Victor Pop, imbatabil de la “punctul cu var”


Goalkeeper-ul de la Benfica Ileanda face senzaţie în returul din Liga a IV-a şi până acum a apărat 6 penalty-uri din tot atâtea posibile. Ultima paradă a fost în meciul de la Buciumi, unde portarul a apărat un 11 m pe final şi a adus un punct echipei sale


Dacă în turul de campionat a fost în zona retrogradării, din retur, Benfica Ileanda a avut o altă faţă, mai ales după ce la echipă a fost transferat portarul Victor Pop, care a dat siguranţă grupării de pe Someş.

Experimentatul goalkeeper a ajuns să apere nu mai puţin de şase penalty-uri din tot atâtea posibile, iar ultima “ispravă” a făcut-o la Buciumi, chiar pe final de joc, când la scorul de 1 – 1 a salvat un punct pentru echipa sa după ce a blocat şutul de la “punctul cu var” a lui Raul Zdroba.

Prima repriză a jocului de la Buciumi a fost una modestă şi nu s-a consemnat nicio ocazie. În partea secundă, Cetatea a atacat şi a avut câteva ocazii bune, însă la multe dintre faze s-a remarcat Victor Pop.

Pe contraatac, oaspeţii au deschis scorul prin Bogdan Pop, dar după vreo 15 minute, gazdele au reuşit egalarea. Răzvan Nicorici a centrat în faţa porţii, însă în încercarea de a respinge, Darius Cobliş a trimis în proprie poartă. Pe final, ambele grupări puteau da lovitura dar au ratat ocazii mari, astfel că jocul s-a terminat 1 – 1.

“În a doua repriză a fost un meci disputat, cu ocazii de ambele părţi, iar pe final puteam trece în avantaj, dar la fel de bine putea să înscrie şi echipa din Ileanda. Dacă marcam din acel penalty aveam o şansă mare să câştigăm, însă portarul Victor Pop a făcut diferenţa în acest meci. Se vede că are experienţă şi dă siguranţă echipei din Ileanda”, a spus Dan Lucaciu, antrenorul de la Cetatea Buciumi.


Cetatea Buciumi – Benfica Ileanda 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Darius Cobliş (‘77-aut.), respectiv Bogdan Pop (‘62)

Cetatea: Rareş Nicoară – Ştefan Nicoară, Vlad Ţiriac, Răzvan Nicorici (cpt.), Andrei Boldor (‘65 Sergiu Pop), Bogdan Lazăr, Ciprian Marian, George Marian, Rareş Hossu, Raul Zdroba şi Răzvan Lazăr. Rezerve: Ioan Unguruşan, Andrei Iacob, Pavel Muste şi Iuliu Miere. Antrenor: Dan Lucaciu. Conducător: Ioan Eugen Lazăr

Benfica: Victor Pop – Horaţiu Vale (cpt.), Ioan Petrice, Daniel Costin, Sergiu Mureşan, Augustin Roman (‘90 Horaţiu Vida), Andrei Ciurar, Darius Cobliş, Gheorghe Pop (‘72 Alexandru Brînduşan), Paul Goron (‘82 Robert Vacarciuc) şi Bogdan Pop (‘85 Ionuţ Lucaciu). Rezervă: Vlăduţ Maxim. Antrenor: Horaţiu Vida

Au arbitrat: la centru: Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi: Florin Ciobanu şi Cătălin Morar (ambii din Zalău)

Observator AJF: Dumitru Tămăşan (Agrij)

Jucătorul meciului: VICTOR POP


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL