Connect with us

DIVIZIA A1

Vlad Cuciureanu s-a despărţit de Volei Municipal Zalău


Chiar dacă mai avea contract cu gruparea sălăjeană, voleibalistul originar din Timişoara şi-a încetat colaborarea cu CS Volei Municipal


În vara anului 2016, când a fost transferat la Zalău, era văzut ca o rezervă de lux, deşi Vlad Cuciureanu (n. 15 iunie 1991) venise la poalele Meseşului tocmai de la campioana SCMU Craiova!

O perioadă de timp, cam aşa a şi fost, deoarece pe postul de centru au fost titulari de drept internaţionalul Răzvan Mihalcea şi ucraineanul Mykula Rudnytskyi.

Situaţia s-a schimbat radical în luna februarie a anului 2017, când uriaşul din Ucraina s-a accidentat grav, suferind o ruptură la tendonul lui Ahile şi care l-a făcut indisponibil până la finalul sezonului.

Atunci şi-a intrat în rol Cuciureanu, cel care a devenit titular peste noapte. Prestaţiile sale de la fileu au fost nesperat de bune, iar cu el în sextetul de bază până la finalul campionatului, CS Volei Municipal a devenit campioană naţională!

În stagiunea 2017 – 2018, voleibalistul originar din Timişoara a început să joace din ce în ce mai puţin, terminând campionatul pe banca de rezerve.

Deşi mai avea contract cu centrul în vârstă de 27 de ani, gruparea de la poalele Meseşului s-a despărţit în această vară de jucător, cu atât mai mult cu cât CS Volei Municipal l-a transferat deja pe internaţionalul Andrei Spînu, iar Mihai Gheorghiţă se află încă sub contract cu sălăjenii.

Plecarea lui Cuciureanu a fost anunţată şi pe site-ul oficial al clubului, printr-un mesaj sec: “Centrul născut în 1991 are 195 cm, şi-a încetat colaborarea cu echipa noastră. A evoluat pentru Volei Municipal Zalău două sezoane consecutive: 2016 – 2017 şi 2017 – 2018. Conducerea echipei cât şi staff-ul tehnic îi mulţumesc şi îi doresc mult succes în activitatea viitoare!”.

În carieră, bănăţeanul a mai evoluat la Ştiinţa Explorări Baia Mare, acolo unde a cucerit medalia de argint, dar şi la Phoenix Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1