Connect with us

BOX

O singură medalie pentru CSM Zalău la Cupa României


Desfăşurată la Câmpulung, competiţia rezervată juniorilor nu a purtat noroc pugiliştilor sălăjeni, astfel că sportivii noştri s-au întors cu o singură medalie de la Cupă


Recent s-a desfăşurat Cupa României la Box, competiţie rezervată juniorilor şi la care s-au întrecut cei mai buni pugilişti din ţară, de la mai multe cluburi.

Pe lista de start a acestei competiţii nu au putut lipsi pugiliştii de la CSM Zalău. Astfel, clubul zălăuan a deplasat la Câmpulung, locul de desfăşurare a competiţie, nu mai puţin de 7 sportivi. Este vorba despre Denis Stoica, George Sabău, Marinel Zaharie, Paul Muste, Vlad Copceac, Aciu Armand şi Vlad Mocanu.

Dintre cei şapte pugilişti sălăjeni aflaţi la startul competiţiei, cel mai bun rezultat a fost reuşit de către Marinel Zaharie, la categoria de greutate 50 de kilograme. Cu o victorie a debutat şi George Sabău la 66 kilograme, însă acesta a pierdut duelul pentru medalii.

Cea mai surprinzătoare înfrângere a fost cea a lui Denis Stoica, talentatul pugilist sălăjean fiind favorit la medalie. Aceste rezultate l-au nemulţumit pe maestrul Ioan Dragoş.

“Sunt total nemulţumit de faptul că am obţinut o singură medalie la Cupa României. Aşteptam cel puţin trei medalii, dar asta este”, ne-a declarat Ioan Dragoş.

În final, să spunem că Cupa României la tineret şi Cupa României la seniori au fost amânate de către Federaţia Română de Box, deoarece din câte se pare, nu s-a găsit o locaţie dornică să organizeze competiţiile menţionate mai sus.

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean din 16 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX