Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău termină returul cu victorii pe linie la juniori A


Chiar dacă a câştigat toate cele 8 partide din acest an, formaţia antrenată de Claudiu Băican a trebuit să se mulţumească cu locul secund în clasament şi a ratat prezenţa la faza zonală.


FC Kiss Baia Mare va fi echipa ce va continua competiţia, în timp ce zălăuanii rămân cu satisfacţia că au câştigat toate meciurile din retur. Cum în penultima etapă, CS Atletic a stat, iar liderul FC Kiss Baia Mare a câştigat în deplasarea de la LPS Satu Mare, soarta câştigătoarei Seriei a IX-a era deja decisă.

Cu toate acestea, elevii lui Claudiu Băican au dorit să încheie returul cu victorii pe linie, mai ales că şi adversarul pe care l-au întâlnit era unul mai modest. Viitorul Mihai Georgescu a încercat însă să pună probleme în meciul de la Zalău, însă juniorii A de la CS Atletic au deschis scorul destul de repede prin Alexandru Taloş.

Gazdele şi-au majorat diferenţa prin golul reuşit de acelaşi jucător, însă până la pauză, clujenii au redus din diferenţă. Repriza secundă se anunţa una interesantă, în care tot zălăuanii au jucat mai bine şi şi-au refăcut diferenţa de două goluri, după reuşita lui Alin Chende.

Elevii lui Claudiu Băican au mai avut numeroase situaţii de a închide meciul, dar până la urmă, la puţinele ocazii pe care le-au avut vizitatorii au şi reuşit să înscrie. Gazdele au ştiut însă să conserve avantajul minim, iar la final s-au putut bucura pentru a opta victorie consecutivă obţinuă în acest retur.

A fost o bucurie mai rezervată, deoarece şi cu acest succes, juniorii A termină campionatul pe locul secund, la 3 puncte de FC Kiss Baia Mare, formaţie care va merge la faza zonală.

Pentru juniorii A urmează acum o vacanţă, în timp ce pentru unii jucători, partida cu Viitorul Mihai Georgescu a fost ultima din cariera de juniori. Este şi cazul golgheterului Sebastian Duma, care din vară vrea să facă pasul spre o echipă cel puţin de Liga a III-a.

Am avut un sezon foarte bun la Ateltic Zalău, pe care îl puteam termina pe primul loc dacă nu ne erau retrase punctele câştigate cu Olimpia Satu Mare şi ASA Tg. Mureş. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să continui cu fotbalul, dar la un nivel cât mai ridicat şi sper să îmi găsesc o echipă în Liga a III-a. Nu vreau să mă gândesc la Liga a IV-a”, a spus Sebastian Duma, golgheterul de la juniorii A

Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălajean din 16 Mai.


Atletic Zalău – Viitorul Mihai Georgescu 3 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Alexandru Taloş (2) şi Alin Chende


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL