Connect with us

Fără categorie

INCREDIBIL. O şoferiţă “afumată” bine şi fără permis a produs un accident spectaculos în municipiul Zalău!?!


Aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, o tânără în vârstă de 27 de ani din comuna Horoatu Crasnei a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuarul de pe strada Avram Iancu şi a avariat doi stâlpi de protecție. Pe lânga faptul că s-a făcut de ruşine, reprezentanta sexului frumos riscă acum şi dosar penal


Peripeţii în trafic sâmbătă seara pe drumurile de pe municipiul Zalău. Astfel, undeva după ora 22.00, pe strada Avram Iancu, poliţiştii au depistat o şoferiţă, care a produs un accident spectaculos.

După ce a pierdut controlul direcției de deplasare, autoturismul condus de o tânără de 27 de ani din comuna Horoatu Crasnei a pătruns pe trotuar și a avariat doi stâlpi de protecție! Din fericire, în acel moment pe trotuar nu se aflau nimeni, deoarece acolo se putea întâmpla şi o tragedie…

După primele cercetări, s-a descoperit că şoferiţa nu poseda carnet de conducere! Surpriza mai mare a venit în momentul în care oamenii legii au testat-o cu alcooltestul pe tânăra conducătoare auto, deoarece acesta indica o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat!?

Mai mult, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că aceeaşi maşină fusese condusă tot în acea seară de un tânăr băut bine şi care nu avea permis de conducere!

“Seara la ora 22.01, o tânără de 27 de ani, din comuna Horoatu Crasnei, în timp ce conducea autoturismul, fără a deține permis de conducere, pe strada Avram Iancu, din municipiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a avariat doi stâlpi de protecție. Tânăra a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că același autoturism a fost condus de pe strada Aleea Bradului și până pe strada Avram Iancu, de către un alt tânăr de 25 de ani, din Zalău, care nu poseda permis de conducere. Și pentru acesta alcooltestul a indicat o valoare pozitivă (1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat)”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Pentru ambele persoane, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie