Connect with us

HANDBAL

Momente emoţionante în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”. GALERIE FOTO şi VIDEO


La finalul ultimului meci din acest campionat de pe teren propriu, cele patru jucătoare care vor pleca de la HC Zalău au primit buchete de flori, de la colege, antrenori, preşedintele Tiberiu Marc, dar şi din partea membrilor  galeriei


Partida cu Danubius Galaţi a fost ultima din acest campionat pe care HC Zalău a susţinut-o pe teren propriu. Miza jocului a fost una importantă, iar cu victoria obţinută sâmbătă, echipa lui Gheorghe Tadici a făcut un pas mare spre o nouă calificare în cupele europene, fiind pe locul 5 cu o etapă înaintea finalului de campionat.

Jocul de sâmbătă a avut şi momente emoţionante, chiar la final, când cele patru jucătoare care se vor despărţi în această vară de HC Zalău au primit buchete de flori de la conducerea tehnică şi administrativă, de la colege, dar şi de la membrii galeriei.

Emoţiile nu au putut fi stăpânite, iar cu lacrimi în ochi, Ana Maria-Dragut, Ana Ciolan, Larisa Tamaş şi Paula Vişan şi-au luat la revedere de la fanii Zalăului.

Managerul Gheorghe Tadici împreună cu preşedintele Tiberiu Marc au fost primii care au oferit câte un buchet de flori fiecărei jucătoare, după care cele patru handbaliste au primit buchete de flori şi de la colege, dar şi de la membrii galeriei, în semn de mulţumire pentru reuşitele în tricoul lui HC Zalău.

Deşi în unele meciuri nu a fost încântat de prestaţia anumitor jucătoare care vor pleca în vară de la echipă, Tadici le-a mulţumit fiecăreia pentru tot ce a făcut la Zalău. Antrenorul a fost mult mai marcat de plecarea lui Paula Vişan pe care a şi îmbrăţişat-o în momentul în care i-a oferit buchetul de flori, în semn de mare recunoştinţă pentru evoluţiile pe care ”portăriţa” le-a avut în ultimii doi ani la Zalău.

Dacă Paula Vişan încă nu s-a decis asupra viitorului, să spunem că Ana Ciolan şi Larisa Tamaş au semnat deja cu Corona Braşov, în timp ce Ana Maria Dragut va ajunge din vară, în Ungaria, la Kisvardai.

Câte două sezoane au evoluat la HC Zalău, Dragut, Vişan şi Ciolan, iar Tamaş a jucat pentru gruparea de sub Meseş din 2015.

Sursa foto: Mircea Pauşeniuc

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL