Connect with us

LIGA I

Flore Pop: “Dia Guard Divino are cel mai bun an din istorie!”


Deşi campioana Sălajului s-a clasat anul trecut pe locul 4 pe ţară, delegatul formaţiei din Liga 1 de minifotbal crede că anul 2018 este cel mai bun, având în vedere că gruparea condusă de Florin Marian Raţ este din nou campioană judeţeană, după victorii în linie! În plus, Ciprian Pavel – liderul din teren – va câştiga titlul de golgheter, având de două ori mai multe goluri faţă de ocupantul locului secund!!! În fine, echipa secundă se pregăteşte să câştige şi Liga 2, în timp ce finala Cupei României va fi o “afacere” în… unu, deoarece cele două echipe îşi vor disputa trofeul


Încă de când era în Liga 3, Dia Guard Divino a arătat că are potenţial, eliminând în Cupa României echipe fruntaşe din prima ligă.

Ajunsă în Liga I, gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop a devenit o formaţie redutabilă, care de trei ani încoace deţine supremaţia minifotbalului în judeţul Sălaj.

Chiar dacă din această stagiune mai există etape de disputat, Dia Guard Divino a devenit săptămâna trecută matematic campioană judeţeană, cu victorii în linie!!!

Cam aceeaşi situaţie se află şi în Liga 2, acolo unde Dia Guard Divino II domină clar competiţia. Lider detaşat, echipa lui Flore Pop a avut victorie după victorie, până acum două săptămâni, când Grand Team Şimleu Silvaniei a învins-o surprinzător!

În Cupa României, cele două formaţii s-au impus în toate partidele, astfel că în anul 2018 au putut remarca un aspect formidabil: două echipe de la aceeaşi grupare o să îşi dispute trofeul, deoarece Dia Guard Divino şi Dia Guard Divino II sunt formaţiile calificate în finala mare a competiţiei!

Pentru ca dominaţia acestei grupări să fie mai clară, şi în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga I, Ciprian Pavel – adică liderul din teren a echipei  este golgheter detaşat, astfel că înaintea rundei din acest week-end el avea 88 de goluri în cele 15 jocuri disputate (o medie de aproape 6 reuşite pe meci!?!), în condiţiile în care ocupantul locului secund din acest top – este vorba despre Zoltan Lazăr (Autovip) – avea doar 41 de goluri!

În aceste condiţii, Flore Pop – delegatul celor două formaţii, a precizat că anul 2018 este cel mai bun din istorie, deşi anul trecut Dia Guard Divino s-a clasat pe locul 4 pe ţară, după turneul final de la Bacău, şi s-a clasat pe podium la Campionatul Regional de la Oradea!?

“Sunt bucuros că am reușit al treilea titlu la rând, ce nu a mai reușit nicio echipă până acum! Încet-încet, munca ne răsplătește prin rezultate. Felicit băieți pentru sacrificiul pe care îl fac la fiecare meci, să vină şi să își rupă din timpul lor liber! Finanţatorii sunt lângă echipă din toate punctele de vedere, iar asta se vede şi le mulțumim pentru susținere. La început, nimeni nu a crezut că vom deveni o echipă puternică.  Acum practicăm cel mai frumos joc din campionat. Este cel mai bun an de până acum şi sper din suflet ca la  turneul regional să ne depășim performanţa din ani trecuți. Sper să ne concentrăm și în continuare să câștigăm cele trei meciuri rămase de jucat”, ne-a declarat inimosul Flore Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I