Connect with us

HANDBAL

EXCLUSIV. Corona Brașov transferă din nou de la HC Zalău!


După ce Larisa Tămaș semnase deja un contract cu gruparea de sub Tâmpa, o altă handbalistă din lotul echipei conduse de Gheorghe Tadici ajunge la Brașov


Dintre cele 10 jucătoare de la HC Zalău aflate la final contract, unele și-a prelungit deja angajamentul cu gruparea sălăjeană.

Au fost și handbaliste care au semnat deja cu alte formații, precum internaționala Ana Maria Dragut, care va ajunge în Ungaria la Kisvárdai KC, formaţie care actualmente ocupă locul 7 în prima ligă maghiară.

Totodată, Larisa Tămaş şi-a pus deja semnătura pe un contract cu Corona Braşov, acolo unde maramureşeanca va juca din sezonul viitor şi unde va lucra sub comanda antrenorului Ion Crăciun, cu care a mai colaborat acum câţiva ani la “U” Neptun Constanţa.

Tămaş nu va fi şi singura jucătoare de la HC Zalău, care în sezonul 2018 – 2019 va evolua la Corona. Aceasta deoarece recent şi pivotul Ana Ciolan a ajuns la un acord cu gruparea braşoveană! Dacă în ultima perioada ea îi spunea managerului Gheorghe Tadici că vrea să joace în liga secundă, “Cioli” va putea fi regăsită din sezonul viitor în tricoul grupării “galben-albastre”.

Ana Ciolan este a patra handbalistă din actualul lot al Zalăului, care se pregăteşte să părăsească gruparea de la poalele Meseşului.

Altfel spus, pentru portarul Paula Vişan-Teodorescu, Ana Maria Dragut, Larisa Tămaş şi Ana Ciolan, jocurile cu CS Danubius Galaţi şi HCM Unirea Slobozia vor fi ultimele jocuri din campionat sub comanda lui Gheorghe Tadici.

Pentru aceasta, tehnicianul celor de la HC Zalău a şi anunţat că fetele care se pregătesc de plecare vor primi flori, cu ocazia jocului cu gălăţencele de sâmbătă dimineaţa din Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

În ultimii ani, a mai existat o astfel de mutare de la Zalău la Braşov, este vorba de Georgiana Ciuciulele – fostul “căpitan” al sălăjencelor, care de trei ani evoluează sub Tâmpa.


Alte articole pe acelaşi subiect:

Şi Ana Ciolan pleacă de la HC Zalău


3139 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL