Connect with us

ALTE SPORTURI

Nume inedite în crosul de la Ziua Sportului “Tenaris Silcotub”.GALERIE FOTO

La start s-au aliniat nume precum preşedintele lui FC Zalău – Ioan Morar, primarul municipialului Zalău – Radu Căpîlnaşiu, arbitrul de Liga I – Paul Unimătan, unul dintre cei mai buni sportivi ai judeţului – tenismena Andrada Vincze, precum şi mulţi atleţi din Sălaj: Paula Todoran, Simona Maxim, Ionuţ Balotă sau Dan Mirşidan

 

Tenaris Silcotub a rămas aproape de sport, chiar dacă nu mai sprijină o echipă aşa cum făcea acum câţiva ani. Astfel, sâmbătă, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău s-a desfăşurat Ziua Sportului Tenaris Silcotub. Evenimentul a ajuns la a doua ediţie, după ce, în urmă cu un an manifestaţia a fost un real succes. Ediţia din acest an a avut un ingredient special: multiculturalitatea, astfel, la linia de start s-au aliniat 23 de angajaţi Tenaris din 11 ţări: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Guatemala, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Statele Unite ale Americii şi Uruguay, de pe patru continente, care au pus Zalăul pe harta mondială a mişcării pentru sănătate.

Dacă la ediţia precedenţă, invitaţi speciali au fost multipla campioană la atletism Gabriela Szabo şi Diana Oprea, acum zălăuanii s-au putut bucura de prezenţa lui Ghiţă Mureşan – singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA şi Marius Urzică – multiplu campion mondial şi olimpic la gimnastică. Oaspeţii de onoare s-au implicat în competiţiile de la Ziua Sportului participând la activităţi alături de cei prezenţi şi mai mult de atât au stat de vorbă şi au schimbat impresii cu zălăuanii.

Poate vremea bună sau premiile substanţiale au adunat la start aproape 1.000 de alergători pentru cele două crosuri de 3 km respectiv 10 km.

 

Printre participanţi s-au numărat nume importante din viaţa sportivă şi nu numai cum ar fi arbitrul Paul Unimătan, tenismena Andrada Vincze, conducătorul echipei FC Zalău – Ioan Morar şi chiar primarul Zalăului – Radu Căpîlnaşiu. “Participarea numeroasă la eveniment este o dovadă că acest proiect, pe care compania îl derulează cu multă pasiune şi dedicaţie alături de partenerii săi, se bucură de aprecierea comunităţii. Fiecare dintre noi devine mai conştient de importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos. Împreună creştem mai sănătoşi şi mai puternici”, a declarat Gabriel Podskubka – Preşedintele Consiliului de Administraţie Tenaris Silcotub.

 

Un fapt îmbucurător a fost rata mică a abandonului, doar 10 alergători renunţând înaintea liniei de sosire. Acest lucru scoate în evidenţă că participanţii s-au aflat într-o formă fizică foarte bună.

Cum orice efort este răsplătit, aşa şi compania Tenaris Silcotub a răsplătit eforul câştigătorilor. Cei care au reuşit să se claseze pe primele locuri la crosul de 10 km au primit 1.000 lei Locul I, 750 Locul II şi 500 lei pentru locul trei, iar cei care s-au clasat pe podium la 3 km, au primit vouchere pentru achiziţia de echipamente sportive (500 lei, 350 lei şi 250). În cadrul evenimentului a fost organizată şi o tombolă, premiile constând în camere video, aparate foto, steppere, rachete de tenis de câmp şi mingi pentru fitness Magic Ball. Pe lângă cele două crosuri, au avut loc o sumedenie de activităţi cum ar fi: fotbal, volei, baschet şi competiţii de familie destinate tuturor categoriilor de vârstă.

 

Ediţia din acest an a fost realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Consiliul Judeţean Sălaj, Federaţia Română de Atletism, Direcţia pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj. Având în vedere că evenimentul a fost un real succesc şi că Tenaris Silcotub a reuşit să pună tot oraşul în mişcare, compania şi-a propus ca proiectul să continue şi în anul următor şi chiar să îl completeze cu noi competiţii sportive.           Monica MARE

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI