Connect with us

CUPELE EUROPENE

Preşedintele HC Zalău despre meciul cu Lada: “Fetele au făcut o primă repriză bună, exceptând partea de final”

HC Zalău s-a ţinut bine timp de o repriză de mult mai titrata adversară, însă, în repriza secundă, fetele noastre “s-au stins”, permiţând adversarei să contabilizeze o victorie la şase goluri diferenţă

Plecată în Rusia cu gândul de-a scoate un rezultat bun pentru returul de la Oradea, HC Zalău s-a recunoscut în cele din urmă învinsă la diferenţă de şase goluri. Sigur, momentan echipa noastră păstrează şanse la cucerirea trofeului, însă Georgiana Ciuciulete şi compania trebuie să elimine greşelile din meciul tur. Revenind la partida tur, formaţia noastră chiar s-a ţinut bine în prima repriză de Lada. S-a mers bară la bară până în minutul 10, când Lada avea două goluri avans (7 – 5). Nu s-au dat batute fetele noastre, care au revenit rapid, cu toate că, la un moment dat, gazdele aveau avans chiar de patru goluri (12 – 8, min 21). Georgiana Ciuciulete a restabilit egalitatea (12 – 12, min 26), dar Lada a trecut din nou în avantaj (13 – 12). Zalăul a marcat două goluri consecutive şi în minutul 29, dupa reuşita Carminei Bădiţă, tabela arată un gol avans pentru HC Zalău. Nu acesta avea sa fie scorul cu care s-a intrat la pauză, deoarece rusoaicele au marcat două goluri în mai puţin de 30 de secunde şi au intrat în avantaj la cabine. Începutul reprizei secunde a fost total nefavorabil echipei noastre, HC Zalău încasând nu mai puţin de şase goluri, reuşind să înscrie doar unul. În minutul 38, diferenţa între cele două combatante a crescut la şase goluri (21 – 15).

Fetele noastre s-au mai apropiat de adversară la patru goluri, dar în final, Lada a refăcut diferenţa de şase goluri, care aruncă echipa din Rusia ca favorită să cucerească trofeul, în returul de la Oradea. Din tabăra zălăuană, Georgiana Ciuciulete a fost cea mai bună marcatoare, trecându-şi numele pe lista marcatoarelor de nouă ori. Ca fapt divers putem spune că, aproape toate jucătoarele de câmp au marcat în poarta rusoaicelor, în afară de Roxana Varga!

 

“A fost o partidă în care ne-am fi dorit un rezultat mai strâns. Fetele au făcut o primă repriză bună, exceptând partea de final. Din păcate, în repriza secundă s-a creat o diferenţă mare de scor şi am avut câteva greşeli individuale, care au însemnat ratări şi toate acestea, contabilizate într-o partidă de asemenea importanţă şi în faţa unui adversar important, au contat. Meciul retur este decisiv, încercăm să corectăm erorile din prima partidă şi să jucăm cât mai exact în meciul de la Oradea”, ne-a declarat preşedintele Tiberiu Marc.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE