Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi jibouani au vrut să fure 100 m cabluri electrice, însă au fost prinşi de jandarmi


Cei doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani au încercat să sustragă cablurile prin smulgere şi secţionare de pe peretele interior al unei clădiri aparţinând unei societăţi comerciale din Jibou, însă au fost surprinşi de un angajat al societăţii, care ulterior a sezizat neregulile prin 112


Vineri, 04 mai 2018, în jurul orei 09.30, în urma unei sesizări prin „112”, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au depistat 2 persoane de sex masculin, care au încercat să sustragă cabluri electrice.

Persoanele suspecte, 2 tineri cu vârsta de 22, respectiv 30 de ani, au încercat să sustragă prin smulgere şi secţionare, aproximativ 100 m cabluri electrice de pe peretele interior al unei clădiri aparţinând unei societăţi comerciale din Jibou. Surprinşi de un angajat al societăţii, persoanele în cauză au fugit de la locul faptei, fiind ulterior depistate de jandarmi.

În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „distrugere”, fapte prevăzute de art. 229, respectiv 253 Cod Penal. Actele întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru continuarea cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj