Connect with us

HANDBAL

Larisa Tămaş se desparte de HC Zalău


Echipa condusă de Gheorghe Tadici rămâne fără una dintre cele mai bune jucătoare. Aflată la final de contract, handbalista originară din capitala Maramureşului îşi face bagajele, după trei ani la poalele Meseşului. Deşi la început a negociat cu CS Minaur Baia Mare, jucătoarea în vârstă de 24 de ani va ajunge sub Tâmpa


Fără a greşi, pe Larisa Tămaş o putem include pe lista handbalistelor pe care Gheorghe Tadici le-a adus  de la statutul de necunoscută în handbalul mare şi până la porţile Naţionalei!

Originară din Baia Mare, Larisa Tămaş (n. 16 Mai 1994) a terminat junioratul la CSS 2 Baia Mare, după care a făcut pasul către seniorat cu “U” Neptun Constanţa. Cu gruparea de pe litoral, maramureşeanca a avut rezultate modeste, ba mai mult, echipa de la Marea Neagră s-a şi desfiinţat.

În vara anului 2015, Tămaş a fost transferată la poalele Meseşului, jucătoarea semnând un contract pe două sezoane. În această perioadă, ea a fost foarte utilă pe mai multe posturi.

Astfel, handbalista a dat satisfacţie atunci când Tadici a introdus-o pe semicerc ca şi pivot, dar a fost şi unul dintre pilonii de bază din apărare, pentru ca în atac să joace şi pe centru, dar şi pe inter!

În acest campionat în care mai sunt de disputat două etape, Tămaş a înscris 82 de goluri, fiind a treia marcatoare a echipei!

Altfel spus, a fost jucătoarea bună la toate. Pentru aceasta, în vara anului trecut, conducerea clubului i-a prelungit angajamentul pentru încă un sezon. Acest lucru, cu atât mai mult cu cât şi jucătoarea era încântată că va evolua în cupele europene.

În această vară, înţelegerea expiră şi jucătoarea vrea să schimbe aerul şi în ultimele 6 luni de contract ea a putut negociat cu o orice altă formaţie.

Din câte se pare, Larisa Tămaş a discutat iniţial cu CS Minaur Baia Mare, deoarece gruparea din capitala Maramureşului este ca şi promovată în Liga Florilor şi în campionatul viitor vrea să facă o figură frumoasă. Din câte se pare, cele două părţi nu au ajuns la un punct comun în ce priveşte partea financiară.

Până la urmă, handbalista a început discuţiile cu Corona Braşov, cu care a şi ajuns la un acord, astfel că în sezonul viitor Larisa Tămaş va îmbrăca tricoul formaţiei de sub Tâmpa.

4788 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    8 May 2018 at 13:05

    Anonimat, rezerva lui Tarca junioara ajunge curand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL