Connect with us

DIVERSE

Euro-gol înscris de sălăjeanul Vlad Morar, în Liga I! GALERIE FOTO

Jucătorul "şepcilor roşii" a semnat a treia reuşită personală pentru Universitatea, în partida cu Sportul Studenţesc, după ce a înscris şi cu Dinamo, cu doar câteva zile înainte!

Pentru a doua etapă consecutivă, sălăjeanul Vlad Morar îşi trece numele pe lista marcatorilor Universităţii Cluj. După ce etapa trecută, "Duţu" a reuşit să marcheze în poarta lui Dinamo, la numai trei zile distanţă, tânărul jucător a mai bifat un gol. Titluarizat de antrenorul Claudiu Niculescu, Vlad Morar a reuşit să deschidă scorul în partida cu Sportul Studenţesc, cu o super execuţie – un şut de la peste 25 de metri lateral stânga, mingea oprindu-se în vinclu porţii bucureştenilor. Bucuria a fost de nedescris pentru "puştiul minune" al Universităţii, care a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii clujeni, între care şi tatăl său – Călin Morar – cel care l-a şi îndreptat spre fotbal.

Cu această reuşită, Vlad Morar şi-a trecut în cont al treilea gol  pentru echipa mare a Universităţii Cluj. Din nefericire pentru echipa sa, Sportul a reuşit să egaleze pe final de meci, într-un moment în care nimeni nu se aştepta. Peste câteva zile, Vlăduţ Morar şi colegii săi, urmează să întâlnească  pe teren propriu rivala CFR Cluj, într-un adevărat derby al Clujului.  

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE