Connect with us

CUPELE EUROPENE

HC Zalău vrea să distrugă tancul rusesc

După un parcurs de invidiat în Cupa EHF, iată că, HC Zalău a ajuns să joace finala competiţiei, a doua ca importanţă după Liga Campionilor. Sâmbătă, la Togliatti, fetele noastre vor încerca să obţină un rezultat cât mai bun, care să le dea şanse pentru returul de sâmbăta viitoare de la Oradea, care va decide echipa care va intra în posesia trofeului

 

Georgiana Ciuciulete şi compania vor avea de înfruntat un adversar extrem de dificil, Lada având în componenţă jucătoare care au în palmares chiar şi campionate mondiale, dar şi un antrenor – Trefilov, de care se leagă destinele echipei Lada dar şi ale echipei naţionale din Rusia. Cu toate acestea, HC Zalău are şansa ei, mai mică sau mai mare, însă fetele noastre trebuie să creadă în ea. Va fi greu, dar nu imposibil, iar scopul cu care zălăuancele se deplasează în Rusia este acela de-a se întoarce acasă cu un rezultat care să le dea şanse pentru cucerirea trofeului. Delegaţia Zalăului se va deplasa în Rusia încă de joi, cu avionul din Budapesta până în Moscova, iar de acolo cu autocarul până în Togliatti. Să mai spunemă că, partida tur va începe sâmbătă, la ora 16.00 (ora României) şi va fi arbitrată de-o brigadă de arbitri din Muntenegru, formată din Ivan Pavicevic şi Milos Raznatovic, iar observator din partea forului european a fost delegat Janka Stasova, din Slovacia.

“Este o confruntare foarte importantă pentru noi. Am ajuns până în finala unei cupe europene, performanţă care nu-i un lucru la îndemâna oricui şi evident ne dorim un rezulta bun în Rusia care să ne dea şanse pentru cucerirea trofeului. Primul meci va fi fără îndoială cel mai dificil, pe de-o parte pentru că are loc în deplasare şi ştim că, Lada a obţinut rezultate bune şi calificările în meciurile de acasă. Va fi dificil şi pentru că, Trefilov este un antrenor cu performanţe excepţionale. Dar ştiu că, meciul a fost pregătit din punct de vedere tactic de către antrenorul nostru şi dacă fetele vor reuşi să respecte indicaţiile, atunci putem obţine un rezultat bun care apoi să ne dea şanse în meciul de acasă de la Oradea”, ne-a declarat preşedintele lui HC Zalău – Tiberiu Marc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE