Connect with us

JUNIORI

A şaptea victorie la rând pentru juniorii A de la Atletic Zalău


Formaţia antrenată de Claudiu Băican a câştigat săptămâna trecută două partide în deplasare şi a ajuns la şapte victorii consecutive în acest an. Juniorii A de la CS Atletic Zalău păstrează însă şanse destul de mici la primul loc, având în vedere că în runda de azi vor sta


Parcurs excelent pentru juniorii A de la CS Atletic Zalău care în acest an au bătut tot ce le-a stat în cale. Sub comanda lui Claudiu Băican, formaţia zălăuană a strâns şapte victorii consecutive, după ce şi săptămâna trecută a câştigat două jocuri, ambele în deplasare. După victoria categorică de la LPS Bistriţa, Atletic Zalău s-a impus şi sâmbătă, la LPS Cluj.

De data aceasta, elevii lui Claudiu Băican au avut un meci mult mai greu, dar puteau dechide scorul din prima repriză, însă Sebastian Duma a ratat un penalty. La pauză a fost 0 – 0, dar în partea secundă, zălăuanii au  jucat mult mai ofensiv, însă fără efect pe tabela de marcaj.

Până la urmă, pe final de meci, CS Atletic a dat lovitura şi a câştigat cu 1 – 0. Alin Chende a fost decisiv pentru echipa sa, iar după o centrare din fază fixă a lui Alexandru Taloş a marcat din faţa porţii şi a stabilit soarta învingătoarei.

Din păcte pentru CS Atletic şi liderul FC Kiss Baia Mare a câştigat în deplasarea de la Viitorul Mihai Georgescu,  iar diferenţa dintre primele două clasate rămâne tot de 3 puncte. Două runde au mai rămas până la finalul campionatului, iar atât FC Kiss Baia Mare, cât şi CS Atletic Zalău urmează să stea într-o etapă. În aceste condiţii, singura şansă a zălăuanilor să ajungă pe primul loc este ca miercuri, maramureşenii să piardă la LPS Satu Mare, iar mai apoi sâmbătă, când FC Kiss Baia Mare stă, CS Atletic Zalău să câştige meciul de pe teren propriu cu Viitorul Mihai Georgescu. “A fost o victorie importantă pentru noi. Chiar dacă am câştigat pe final, am meritat cele 3 puncte. Sperăm să câştigăm şi ultimul meci şi să terminăm acest retur doar cu victorii”, a spus antrenroul Claudiu Băican.

827 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI