Connect with us

LIGA I

Primele două clasate din Liga 1 de minifotbal se înfruntă în derby-ul penultimei etape din retur. PROGRAMUL


Confruntarea dintre Dia Guard Divino şi Dandonia FS Grup este capul de afiş al etapei de azi, la finalul căreia, echipa condusă de Florin Marian Raţ poate deveni şi matematic campioana Sălajului


Lupta la titlu în Liga 1 nu a mai avut farmec în acest sezon, în condiţiile în care Dia Guard Divino a fost cu o clasă peste toate echipele şi are doar victorii pe linie. Formaţia condusă de Florin Marian Raţ are un avans de 13 puncte faţă de urmăritoarea Dandonia FS Grup şi poate deveni şi matematic campioana Sălajului încă după această etapă. Pentru a se întâmpla acest lucru, liderul are nevoie de cel puţin un punct în derby-ul cu Dandonia FS Grup.

Două etape au mai rămas din returul Ligii 1, după care primele patru clasate se califică în play-off, unde vor mai avea loc trei runde.

În acel play-off va fi interesant de urmărit lupta pentru locul 2, poziţie pentru care se bat trei echipe, Dandonia FS Grup, Autovip şi Fan Courier.

În cărţile play-off-ului este şi Autoland Hosu, care se află pe locul 5, dar dacă câştigă partida cu Fan Courier, “rechinii” egalează la puncte echipa de pe locul 4, cu o rundă rămasă de jucat din retur.

Programul penultimei etape din returul Ligii 1:

Azi, ora 20.00: Dandonia FS Grup – Dia Guard Divino (OB)

Ora 21.00: Autovip – Boldor Florex Hida (OB)

Ora 22.00: Yvo Ego Booth – Someşul Someş Odorhei (OB)

Sâmbătă, ora 20.00: Someşul Someş Odorhei – Autovip (OT) -restanţă

Luni, ora 20.00: Autoland Hosu – Fan Courier (OB)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I