Connect with us

VOLEI

Nagy Peter: “Nu pot decât să le mulţumesc tuturor, în special fanilor Rematului, pentru toate energiile pozitive care mi le-au transmis”

Jucătorul emblematic al campioanei  a ales să se transfere la Monttpellier – formaţie ce evoluează în prima ligă din Hexagon
 

 Două sezoane a petrecut Nagy Peter la campioana Remat cu care a obţinut rezultate deosebite pe plan intern, cât şi în competiţiile europene. Chiar dacă oficialii echipei zălăuane i-au oferit un contract mult mai consistent, în cele din urmă iternaţionalul maghiar a decis să se transfere în Franţa la Monttpellier, decizie care a luat-o înainte de Cupa României de la Piatra Neamţ. “Decizia de-a pleca în Franţa la Monttpellier nu a fost una din cauze materiale. Contractul de acolo va fi unul mult mai mic decât la Remat, însă în schimb, după cum am spus-o şi în alte rânduri, nu mă interesează banii ci mă interesează echipa”, a precizat Nagy Peter, pentru Sportul Sălăjean.

 

Sigur, decizia îi surprinde pe mulţi suporteri ai Rematului, deoarece echipa la care a dat curs “Pepe” este clasată abia pe locul nouă în prima ligă din Franţa, care numără 14 echipe. Mai mult, pe plan sportiv, Nagy Peter va rata şansa de-a evolua pentru al doilea sezon consecutiv în Liga Campionilor, acolo unde Rematul a obţinut dreptul de participare după ce a câştigat titlul. “Monttpellier este o echipă cu tradiţie în voleiul din Franţa, iar adevărul este că, voleiul din Franţa este unul foarte puternic şi întrecerea internă este mult mai tare. Să nu credeţi că, întrecerea din România este una slabă, este şi aici un campionat bun, unul în care Remat Zalău este cea mai bună echipă, după cum arată şi rezultatele obţinute în ultima perioadă. Decizia de-a pleca la echipa din Franţa am luat-o săptămâna trecută, iar din luna august mă voi prezenta la noua mea echipă. Până atunci mă voi bucura din plin de vacanţă”, ne-a declarat “Pepe”. 

 

Nagy Peter: “Nu pot decât să le mulţumesc tuturor, în special fanilor Rematului, pentru toate energiile pozitive care mi le-au transmis”
 

 

Multă lume din volei spunea că, Nagy Peter făce peste 30% din echipa Rematului, iar alţii erau ferm convinşi că, “Pepe” a fost cel mai bun jucător din campionatul românesc în sezonul care recent s-a încheiat. Cu eventul câştigat cu Remat, “Nagy” se desparte de Remat dar şi de fanii care l-au îndrăgit atât de mult pe “galacticul” Zalăului. “Totul e bine când se termină cu bine. M-am simţit foarte bine aici la Zalău şi am cunoscut oameni deosebiţi. Nu pot decât să le mulţumesc tuturor, în special fanilor pentru energiile pozitive care mi le-au transmis. Cu siguranţă o să mai vin aici ca şi turist sau poate cine ştie, ca şi adversar. Mă voi gândi mereu la oraşul Zalău, la clipele frumoase pe care le-am petrecut aici şi în special la trofeele pe care împreună cu suporterii le-am cucerit”, ne-a mărturisit cu tristeţe în suflet jucătorul.
  
Nagy Peter: “După ce voi juca la Monttpellier, cu siguranţă nu vom mai fi pe locul 9” 

 Oficialii Rematului au încercat să-l păstreze pe “tunarul” campioanei şi astfel i-au oferit un contract mult mai consistent. Însă, cu toate acestea, Nagy Peter a ales pe plan sportiv, neinteresându-l situaţia materială, faţă de cum iau în calcul alţi jucători. De aici ne putem da seama de caracterul nemaipomenit al jucătorului care de fiecare dată a ieşit în evidenţă şi la Remat Zalău. “După cum am mai spus, mă interesează mai mult planul sportiv decât situaţia materială. În Franţa, voleiul are o mai mare tradiţie, iar cu singuranţă după ce voi juca la Monttpellier echipa nu va mai fi pe locul nouă”, a încheiat jucătorul. 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI