Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău continuă seria transferurilor şi mai aduce un jucător bulgar!


La gruparea de sub Meseş va evolua începând din sezonul viitor şi universalul Jani Jeliazkov, nimeni altul decât fiul antrenorului Nikolay Jeliazkov


Deşi sezonul 2017 – 2018 s-a terminat odată cu finala Cupei României ce a avut loc marţi, Volei Municipal Zalău are deja aproape finalizat lotul cu care va aborda viitoarea ediţie de campionat ce va începe în luna octombrie.

Gruparea de sub Meseş este cea mai activă echipă de pe piaţa transferurilor şi deja a reuşit să transfere patru jucători! Ultima achiziţie este tot un jucător din Bulgaria, este vorba despre Jani Jeliazkov, nimeni altul decât fiul antrenorului Nikolay Jeliazkov.

În vârstă de 25 de ani, Jani Jeliazkov joacă pe postul de universal şi vine de la campioana Bulgariei Neftohimik Burgas, la care a jucat în ultimele 6 luni.

Jani Jeliazkov (n.15.02.1992, 205 cm) a mai evoluat şi în campionatul din România, iar în prima parte a sezonului trecut a fost în lotul celor de la Arcada Galaţi, fiind rezerva zălăuanului Adrian Gontariu. În cariera sa a mai jucat Porto Ravenna Volley (2013 – 2015) şi Aurispa Alessano (2015-2016).

Până în momentul de faţă, Volei Municipal Zalău i-a mai transferat pe Miroslav Gradinarov (trăgător secund), Andrei Spînu (centru) şi Philipp Kroiss (libero).

Nu ştim daca este o variantă foarte bună transferul unor jucători străini, în condiţiile în care avem jucători valoroşi care sunt din Zalău, cum ar fi Adrian Gontariu, Adrian Feher sau Tudor Magdaş, pe care fanii ar vrea să-i vadă sub fileu în tricoul Zalăului. Rămâne de văzut dacă oficialii de la formaţia zălăuană vor lua în calcul şi acest lucru, dar având în vedere mişcările din aceste zile, lotul este deja finalizat în proporţii mari.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1