Connect with us

FOTBAL

AS Creaca Jac, ca în vremurile bune cu Recolta Agrij. Portarul Ionuţ Spătărelu a înscris din poartă în poartă. GALERIE FOTO


Gruparea condusă de Samir Sabou a arătat ca pe vremuri, când se bătea an de an la locul 1 în Liga a V-a. În duelul de pe teren propriu, Adrian Sabou şi compania au marcat de nouă ori în poarta Agrijului, fără să primească vreunul


După un tur de campionat destul de şters, în care s-a clasat pe penultimul loc, cu câteva transferuri în iarnă, AS Creaca Jac arată din nou ca în vremurile bune, în care Răzvan Sabou, Flaviu Ciurbea şi compania făceau senzaţie la echipa condusă de Samir Sabou şi an de an se luptau la primul loc.

Returul, AS Creaca Jac l-a început cu stângul, pierzând în faţa Rapidului din Zimbor, însă avea să fie singura înfrângere de până acum suferită în partea a doua a campionatului. Au urmat două victorii la Letca şi cu Gâlgău şi o remiză la Almaşu.

Duminica trecută, gruparea condusă de Samir Sabou a făcut spectacol pe teren propriu în faţa Recoltei Agrij.  Gazdele au pus stăpânire pe joc încă din primele minute, dar golurile s-au lăsat aşteptate. Totuşi, în doar 22 de minute, Adrian Sabou a reuşit hattrick-ul şi a stabilit scorul pauzei.

În repriza secundă, gazdele s-au “dezlănţuit” şi în doar 9 minute au înscris de alte 4 ori. Adrian Groza a fost cel care a deschis balul, pentru ca după patru minute, Ionuţ Spătărelu să reuşească cel mai frumos gol al partidei. Astfel, la o degajare puternică din zona careului propriu de 16m, traiectoria mingii l-a păcălit pe portarul advers şi mingea a intrat în poartă.

După alte două minute, Groza a reuşit dubla, pentru ca în minutul 59, Sabou să reuşească să înscrie cel de-al patrulea său gol în această partidă. Până la final, Rareş Pripon şi Andrei Rus şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, completând rezultatul final, scor 9 – 0.

După această victorie, AS Creaca Jac a urcat pe locul 10 în clasament, la două puncte în spatele ocupantei locului 7 şi la cinci puncte în spatele ocupantei locului 6.


AS Creaca Jac – Recolta Agrij 9 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Adrian Sabou (‘16, 25, 38 şi 59), Adrian Groza (‘50 şi 56), Ionuţ Spătărelu (‘54), Rareş Pripon (‘82) şi Andrei Rus (‘86)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL