Connect with us

DIVERSE

Consiliul Judeţean Sălaj susţine promovarea judeţului printr-un proiect sportiv de ciclism


 În acest sens s-a încheiat un acord de parteneriat între județul Sălaj și Asociația Județeană de Ciclism Prahova în vederea organizării și desfășurării acțiunii Sălaj Velo: Porolissum 2018


Consiliul Judeţean Sălaj susţine mişcarea sporitvă din judeţul nostru, dat fiind faptul că sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Sălajului. Şi în ultima şedinţa Ordinară a Consiliului Judeţena Sălaj s-a adoptat o hotărâre prin care instituţia condusă de Tiberiu Marc susţine promovarea judeţului printr-un proiect sportiv de ciclism dedicat atât amatorilor cât şi profesioniştilor.

Astfel s-a încheiat un acord de parteneriat între județul Sălaj şi Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova în vederea organizării şi desfăşurării acţiunii Sălaj Velo: Porolissum 2018.

Această întrecere sportivă va avea loc în perioada 26 – 27 mai şi va avea ca şi scop promovarea Sălajului prin punerea în valoare a Castrului Roman Porolissum, unul dintre cele mai importante obiective turistice din judeţ, dar şi a drumurilor judeţene administrate de către Consiliul Judeţean Sălaj.

Concursul este organizat în cadrul circuitului naţional de ciclism de şosea Road Grand Tour, cel mai mare eveniment de acest gen din România, patronat de Asociaţia Judeţeană de Ciclism Prahova, fiind inclus în calendarul naţional al Federaţie Române de Ciclism. În prima zi de concurs, pe 26 mai va avea loc proba Contratimp individual, pe drumul Centura Zalăului, pe o distanţă de 16,8 km, cu închiderea traficului, iar pe 27 mai, va fi proba Fond pe traseul consacrat în anul 2017, cu startul şi finişul în zona Castrului Roman Porolissum, cu două posibilităţi: tura scurtă – 65 km şi tura lungă:115 km.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE