Connect with us

Ştiri din Sălaj

După distracţia de 1 Mai, sălăjenii şi-au uitat bunele maniere


Un grup de sălăjeni care au sărbătorit 1 Mai lângă lacul Vîrşolţ, au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris. Mai mult  de atât, pe lângă gunoiul lăsat împrăştiat peste tot, aceştia au şi distrus un panou în care era prezentat regulamentul de pescuit


Această săptămână a început cu două zile libere pentru multă lume. Având în vedere că ziua de 1 Mai este declarată zi liberă, mulţi muncitori au beneficiat şi de ziua de luni, 30 aprilie, ca zi liberă. Astfel, cum obişnuim noi românii, de 1 Mai, ieşim cu toţii la grătare la iarbă verde.

Sălăjenii nu au făcut excepţie şi s-au relaxat fie la un grătar la pădure sau chiar la iarbă verde, lângă lacul Vîrşolţ. Grătarele au sfârâit, berea s-a consumat rece, iar lumea s-a simţit bine şi a profitat din plin de minivacanţa de 1 Mai.

Toate bune şi frumoase până aici, însă după terminarea petrecerii, mai mulţi sălăjeni care s-au distrat la lacul Vîrşolţ şi-au uitat bunele maniere şi cei 7 ani de acasă, iar ce au lăsat în urma lor este ceva de nedescris.

Oamenii s-au distrat, s-au simţit bine, s-au relaxat, au făcut mizerie şi problema cea mai mare este faptul că nu au şi strâns după ei. În urma lor au rămas mormane de gunoi conţinând doze de bere, peturi de bere, sau chiar ambalaje de la pizza.

Mai mult de atât, aceştia nu s-au mulţumit cu mizeria lăsată în urma lor, ba chiar au distrus şi un panou, pe care era prezentat regulamentul pentru cei care doresc să pescuiască pe lac. De remarcat este faptul că prezenţa pe lac este interzisă, având în vedere că este perioada de prohibiţie.

Sursa foto: Veronica Ispas

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj