Connect with us

FOTBAL

Agronova Dragu s-a desprins în repriza a doua cu Năpradea. GALERIE FOTO


Gruparea condusă de Florin Miron a “suferit” puţin în prima parte a jocului cu “lanterna roşie”, reuşind să înscrie un singur gol, din penalty. În partea secundă, Agronova a mai punctat de alte trei ori, obţinând în final o victorie clară


Pe finalul acestui sezon, Agronova Dragu este angrenată în lupta pentru locul 5, fiind şi favorită la ocuparea acestui loc la sfârşitul campionatului.

Pentru asta, gruparea condusă de Florin Miron nu avea voie să comită paşi greşiţi în înfruntarea cu Năprădeana Năpradea, având în vedere că ultima este “lanterna roşie” a campionatului. În acest sens, gazdele au început în forţă jocul, însă ocaziile au lipsit în prima parte a reprizei.

A fost nevoie de un penalty, pe care l-a transformat în siguranţă Ionuţ Pop, deschizând scorul. Totuşi, până la pauză, gruparea din Dragu nu a mai marcat şi în partea secundă orice era posibil.

În repriza a doua, însă, a ieşit la rampă golgheterul Stăicuţa Varga. Cel mai bun marcator al Agronovei în acest campionat a reuşit un hattrick şi a încheiat socotelile acestui joc.


Agronova Dragu – Năprădeana Năpradea 4 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Ionuţ Pop (‘20) şi Stăicuţa Varga (‘52, 73 şi 76)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL