Connect with us

HANDBAL

Georgiana Ciuciulete, pentru încă doi ani în tricoul lui HC Zalău

Pivotul şi căpitanul echipei zălăuane şi-a prelungi contractul cu HC Zalău pentru încă două sezoane 

 

Pentru încă două sezoane, HC Zalău se va putea baza pe serviciile Georgianei Ciuciulete. Asta după ce căpitanul echipei noastre şi-a prelungit înţelegerea pentru încă două sezoane cu gruparea de la poalele Meseşului, până în data de 13 iunie 2014. Venită la Zalău în sezonul 2006 – 2007, sub formă de împrumut de la Oltchim, Ciuciulete a reuşit să se integreze foarte bine în echipa zălăuană. Pivotul lui HC Zalău a devenit jucătoarea Zalăului în anul 2010, când a semnat un contract valabil pe două sezoane. Evoluţiile sale au ieşit în evidenţă, astfel a devenit chiar căpitanul echipei. Ciuciulete are în momentul de faţă 111 goluri în Liga Naţională, fiind golgetera lui HC Zalău. Recent, jucătoarea în vârstă de 25 ani a fost slecţionată şi la echipa naţională pentru care a evoluat în dubla cu Serbia din preliminariile Campionatului European. Selecţionerul Radu Voina a inclus-o pe jucătoarea noastră şi în lotul lărgit pentru turneul preolimpic. Din lot mai face parte şi portăriţa Mirela Nichita.

 

Dacă situaţia lui Ciuciulete s-a rezolvat, alte patru jucătoare se alfă la final de contract, este vorba de Mirela Nichita, Ana Maria Şomoi, Nicoleta Molfea şi Mariana Cristoaica. Conducerea lui HC Zalău intenţionează să le prelungească contractele la cel puţin trei dintre ele.

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. io

    4 May 2012 at 10:02

    de unde stiti voi ca a semnat pacalicilor? are oferte tari si din alte campionate si momentan este in tratative cu Zalaul!

  2. io

    4 May 2012 at 10:06

    se vede ce bine va cunoasteti sportivii dragi ziaristi,”recent a fost selectionata”,prostilor,de 3ani e selectionata si in ultimii 6ani a mai fost Holhos o data si poate acum Nechita! de fapt Nechita daca va fi selectionata la nationala se va duce de la alta echipa ptk la Zalau sigur numai sta! Ziaristi de doi lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL