Connect with us

ALTE SPORTURI

Tenaris Silcotub organizează în data de 5 mai Ziua Sportului

Invitaţi de seamă la Zalău! Marius Urzică şi Ghiţă Mureşan vor întâmpina concurenţii

 
Sâmbătă, urbea noastră va găzdui o competiţie de avengură dedicată în special atletismului. Ziua Sportului, eveniment organizat de Tenaris Silcotub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Federaţia Română de Atletism, Consiliul Judeţean Sălaj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj, va începe de la ora 9.00, în Piaţa 1 Decembrie 1918. Pe lângă o sumedenie de activităţi cum ar fi fotbal, volei, baschet şi competiţii de familie destinate tuturor categoriilor de vârstă, vor avea loc şi două crosuri, unul de 3 km, iar celălat de 10 km. Pentru crosul de 10 km, al cărui start va fi la ora 10.00, alergătorii se mai pot înscrie online pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro şi la corturile amenajate în Piaţa 1 Decembrie, până vineri. Cei care acceptă provocarea celor 10 km vor putea să se înscrie până în ziua evenimentului, între orele 8.00 – 09.30.
La start, alături de comunitatea din Zalău şi angajaţii Tenaris Silcotub, se vor alinia şi angajaţi ai companiei din 11 ţări precum: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Guatemala, Indonezia, Itakia, Japonia, Mexic, Statele Unite ale Americi şi Uruguay. “Siclotub a dat startul mişcării pentru sănătate în 2011 cu două ediţii de succes organizate la Zalău şi la Călăraşi. În 2012, ni se alătură colegi din 11 ţări într-un eveniment care promovează un stil de viaţă sănătos şi, totodată integrarea multiculturală. Ziua sportului ne oferă nouă tuturor, o ocazie unică de a ne face cunoscute valorile, cultura şi tradiţiile pe patru continente. Cu sprijinul partenerilor şi împreună cu întreaga comunitate, punem Zalăul pe harta mondială a mişcării pentru sănătate”!, a declarat Gabriel Podskubka – preşedinte al consiliului de administraţie.
Dacă anul trecut, la Zalău printre invitaţi s-a numărat Gabriela Szabo, în acest an printre sportivii de performanţă se numără Marius Urzică – multiplu campion olimpic, mondial şi european la gimnastică şi Ghiţă Mureşan – singurul român care a activat în NBA. Ziua Sportului Tenaris va avea şi doi prezentatori extrem de cunoscuţi, este vorba despre Gianina Corondan şi Cabral Ibacka.
Ziua Sportului Tenaris Silcotub este cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunităţii din Zalău, tocmai de aceea se aşteaptă un număr cât mai mare de participanţi şi nu doar pentru evenimentul în sine ci şi pentru plăcerea de a face mişcare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI