Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor a “dărâmat” Cetatea din Almaşu. GALERIE FOTO


Adrian Brad şi compania şi-au luat revanşa în faţa grupării din Almaşu, în faţa căreia a pierdut cu 7 – 2 în tur. În meciul retur de duminica trecută de la Zimbor,  rapidiştii au marcat de 6 ori în poarta adversă, primind un singur gol


Duminica trecută, a fost programat meciul dintre Rapid Zimbor şi Cetatea Almaşu din cadrul etapei cu numărul 18 din Liga a V-a, Seria Est. În tur, Cetatea a “surclasat” Rapidul cu un categoric 7 – 2 şi având în vedere că acel rezultat negativ a “bântuit” multă vreme gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciucă, returul cu Almaşu a fost foarte aştepat la Zimbor.

Primele minute au fost mai echilibrate, însă uşor-uşor, gazdele au pus stăpânie pe joc şi au început să apară ocaziile la poarta adversă. Astfel că, după numai 8 minute de joc, Ovidiu Mora a deschis scorul. După alte câteva ocazii, Paul Mureşan a trimis excelent un şut de la marginea careului, învingându-l pe portarul Cetăţii.

A urmat cel mai frumos gol al meciului, reuşit de Marian Silaghi. Mijlocaşul central al Rapidului a trimis superb un şut de la aproximativ 25 m direct în vinclul porţii adverse. Până la pauză, şi Claudiu Szanto şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În repriza secundă, Valentin Roşca a marcat şi el, însă nu a fost ziua lui. Golgheterul de la Zimbor a ratat câteva oportunităţi bune de a înscrie, ba chiar şi un penalty, însă aceste ratări nu au afectat scorul final. În cele din urmă, Silaghi a reuşit dubla, iar Cetatea a reuşit golul de onoare prin Sergiu Ferencz care a transformat în siguranţă o lovitură de la 11 m.


Rapid Zimbor – Cetatea Almaşu 6 – 1 (4 – 0)

Au marcat: Ovidiu Mora (‘8), Paul Mureşan (‘25), Marian Silaghi (‘36 şi 68), Claudiu Szanto (‘45) şi Valentin Roşca (‘59), respectiv Sergiu Ferencz (‘85)


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL