Connect with us

FOTBAL

Sălăjeanul Romario Rus marchează în Liga a III-a ca pe bandă rulantă!


Talentatul mijlocaş originar din comuna Rus a reuşit să înscrie nu mai puţin de 6 goluri în primele 8 partide disputate pentru noua sa echipă – ACS Fotbal Comuna Recea, fiind decisiv în mai multe rânduri pentru gruparea maramureşeană


În iarna acestui an, Olimpia Satu Mare a dispărut de pe harta fotbalului românesc, iar jucătorii au fost nevoiţi să îşi găsească alte angajamente. Printre cei aflaţi în această situaţie s-a numărat şi mijlocaşul sălăjean Romario Rus.

Fotbalistul originar din comuna Rus, nu a dus lipsă de oferte şi în cele din urmă a ales să evolueze în Liga a III-a, la ACS Fotbal Comuna Recea, echipă alături de care a efectuat şi un cantonament de 8 zile în Antalya. Romario Rus a debutat perfect la noua sa echipă, reuşind să aducă victoria echipei maramureşene în deplasarea de la Unirea Alba Iulia.

A urmat jocul cu Gaz Metan II, acolo unde mijlocaşul sălăjean a avut din nou o contribuţie decisivă, trecându-şi numele pe lista marcatorilor, în final gruparea din Recea impunându-se cu 2 – 1.

După prestaţiile bune din primele două meciuri, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a prins curaj, iar evoluţiile sale au adus zâmbetul pe buze conducătorilor şi antrenorilor de la gruparea maramureşeană, mulţumiţi fiind de transferul efectuat. Astfel, în jocul de pe teren propriu cu CS Iernut, sălăjeanul a fost din nou printre remarcaţii partidei, fiind autorul unei duble.

Totuşi, pentru ACS Fotbal Comuna Recea a urmat o deplasare dificilă la Metalurgistul Cugir, o contracandidată la podium. Gruparea din judeţul Alba a reuşit să se impună la limită. Cu toate astea, cu 4 goluri în primele 4 meciuri, Romario a avut un moral bun pentru jocul de acasă cu Performanţa Ighiu, însă din păcate, după doar 20 de minute de joc, sălăjeanul a suferit o entorsă, fiind nevoit să iasă de pe teren.

În cele din urmă, în lipsa sa, gruparea din Recea a obţinut doar o remiză albă împotriva formaţiei din Ighiu. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a evoluat destul de puţin şi  în jocul de pe teren propriu pe care echipa sa l-a disputat în compania celor de la Avântul Reghin, joc încheiat cu o nouă remiză, 2 – 2.

Recent, Romario Rus a revenit pe gazon şi s-a aflat din nou pe lista marcatorilor, reuşind să-şi treacă în cont cel de-al cincilea său gol în cele 7 partide disputate pentru gruparea maramureşeană.

După revenirea la forma maximă, talentatul mijlocaş sălăjean a reuşit în weekend-ul trecut încă un gol, unul foarte important. Astfel, Romario a izbutit să înscrie golul victoriei celor de la Fotbal Comuna Recea în duelul cu CFR Cluj II, ajungând la cota 6 goluri în acest sezon.

“M-am acomodat bine la noua echipă, deoarece colegii şi antrenori sunt de treabă şi m-au primit cu braţele deschise. Am găsit aici o echipă bună cu condiţie de pregătire excelente şi fără probleme financiare. Mai trebuie doar să joci fotbal, fără alte probleme. De aceea, mă simt foarte bine foarte bine şi după cum se vede, am şi reuşit să marchez în aproape fiecare meci. Sper să fiu în continuare sănătos şi să o ţin tot aşa”, ne-a declarat Romario Rus.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 25 aprilie.

3006 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL