Connect with us

FOTBAL

Săptămână perfectă pentru campioana Dumbrava Gîlgău


După ce miercurea trecută, în etapa intermediară, campioana Sălajului s-a impus în derby-ul cu Unirea Mirşid, la finalul săptămânii trecute, elevii lui Marius Paşca au marcat pe bandă rulantă în poarta celor de la Flacăra Halmăşd


Săptămâna trecută a fost una foarte importantă pentru acest sezon din Liga a IV-a, având în vedere că  a avut loc derby-ul dintre Unirea Mirşid şi Dumbrava Gîlgău, meci cu o deosebită importanţă în ceea ce priveşte lupta la titlu. Meciul a avut loc miercuri, în cadrul etapei intermediare din Liga a IV-a. După o primă repriză ştearsă făcută de Dumbrava şi în care Unirea Mirşid s-a jucat cu ocaziile şi chiar a ratat o lovitură de la 11m, în partea secundă, elevii lui Marius Paşca au făcut un joc foarte bun şi au reuşit să se impună în cele din urmă la trei goluri diferenţă.

După acel meci epuizant, Dumbrava Gîlgău a avut parte de un adversar mai accesibil, dacă ne uităm la poziţie pe ca o ocupă în clasament, însă Flacăra Halmăşd venea după o victorie de răsunet obţinută miercuri în faţa Sportului Şimleu.

În aceste condiţii, elevii lui Marius Paşca au luat meciul în serios, mai ales că Dumbrava s-a confruntat şi cu ceva probleme de lot. Cu toate că majoritatea echipelor din partea de jos a clasametnului, în momentul în care întâlnesc echipe din partea superioră, aleg să se apere pe două linii, pentru a evita un eventual scor astronomic, Flacăra Halmăşd nu a procedat aşa. Gruparea condusă de Gavril Puşcaş şi Vasile Paşca a venit la Gâlgău Almaşului să joace fotbal şi să încerce să obţină maximum.

N-a fost să fie, iar experienţa şi valoarea superioară a campioanei Sălajului s-a văzut. Cum cei de la Halmăşd au ieşit la joc, spaţiile din defensivă au fost tot mai mari, iar Dumbrava i-a taxat pe oaspeţii de fiecare dată.  De remarcat este faptul că în acest joc, Cristian Man, deşi este portar, a evoluat din nou pe teren, reuşind o dublă. Portarul campioanei mai avea o dublă în acest sezon, reuşită în meciul tur de la Halmăşd.

“A fost un meci bun. Halmăşdul este o echipă care a avut câteva rezultate surprinzătoare, prin prisma faptului că au plecat foarte mulţi jucători de la ei. Dar domnul primar şi cu Vasile Paşca au făcut o echipă cât de cât bună. Sigur, noi am prins o zi bună şi cred că am făcut cel mai bun meci. Am fost mai mult decât mulţumit de faptul că s-a marcat şi că băieţii au fost conectaţi la meci, după jocul de la Mirşid. Spre deosebire de alte echipe, Flacăra Halmăşd a ieşit la joc, nu s-a apărat şi probabil de aceea şi aceasta diferenţă mare de scor. Mai sunt şapte etape şi cele trei echipe au şanse la titlu la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut. Echipa mai bine pusă la punct va avea câştig de cauză. Eu cred că se va juca până în ultima etapă. Noi şi Jiboul suntem la mâna noastră, dar să nu uităm că până la meciul din ultima etapă cu Jibou, mai sunt şase etape. În weekend ne aşteaptă un meci foarte dificil la Şimleu Silvaniei”, ne-a declarat Marius Paşca.

 


Dumbrava Gîlgău – Flacăra Halmăşd 9 – 0 (4 – 0)

Au marcat: Alexandru Pop (‘15, 19, 54 şi 72), Alin Mierea (‘29), Claudiu Cornaci (‘40 şi 67), Cristian Man (‘58 şi 65)

Dumbrava: Mihai Lung – Răzvan Criste, Dragoş Covaci, Claudiu Cornaci, Ionuţ Fechete, Alin Mierea, Flaviu Bărnuţiu (cpt.), Gabriel Ţiriac, Alexandru Flueraş, Cristian Man şi Alexandru Pop. Rezerve: Raul Sturz – Sergiu Korozsi, Samuel Lingurar, Marius Rus, Marius Cheţa şi Vasile Făzăcaş. Antrenor: Marius Paşca

Flacăra: Kocsis Istvan – Marcel Cuc, Gabriel Groza, Dobrai Tibor (cpt.), Ionuţ Sabo, Mihai Tătar, Raul Zmole, Daniel Magyar, Ioan Moisi, Mihai Sabău şi Răzvan Keşeru Rezerve: Adrian Pop,  Sergiu Puşcaşiu, Alin Puşcaş, Petru Şandor, Marius Şireag şi Ionuţ Sabău. Antrenor: Vasile Paşcaş

Au arbitrat: la centru: Cătălin Roşu (Var) asistenţi: Sergiu Claudiu Coste (Surduc) şi Adrian Iancău (Zalău)

Observator AJF: Mihai Ghidali (Zalău)

Jucătorul meciului: ALIN MIEREA


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL