Connect with us

FOTBAL

Victorii categorice pentru republicanii de la CS Atletic Zalău, în deplasarea de la Bistriţa


Atât juniorii A, cât şi juniorii B s-au impus cu 4 – 0 în meciurile disputate miercuri, în deplasare la LPS Bistriţa


Seria perfectă din acest an a fost continuată de juniorii A de la CS Atletic Zalău care s-au impus fără probleme şi în deplasarea de miercuri, de la LPS Bistriţa. Elevii lui Claudiu Băican au deschis scorul în prima repriză prin Sebastian Duma, iar în partea secundă acelaşi jucător a mai înscris de două ori şi scorul a devenit 3 – 0 pentru zălăuani. În ultimul sfert de oră a mai marcat şi Cristian Mureşan, iar juniorii A au obţinut o victorie clară prin care rămân cu şanse la primul loc. În continare, CS Atletic este la 3 puncte în spatele liderului, dar poate termina campionatul pe prima poziţie, în cazul în care va câştiga ultimele două jocuri cu LPS Cluj şi Viitorul Mihai Georgescu. În ultima rundă, FC Kiss Baia Mare va asta, iar în cazul în care cele două echipe vor fi cu acelaşi număr de puncte, se vor lua în considerare meciurile directe, CS Atletic fiind avantajată la acest capitol.

Şi la juniori B, CS Atletic a reuşit o victorie importantă, cu ajutorul căreia rămâne în lupta pentru podium. Zălăuanii s-au impus tot cu 4 – 0 la LPS Bistriţa, având avantaj de două goluri din prima repriză, după reuşitele lui Neluţu Berbenţi şi Alin Lazăr. În partea secundă, Neluţu Berbenţi a făcut 3 – 0, iar scorul final a fost stabilit în ultimele 20 de minute de către Florin Lingurar.

Cu cele 3 puncte obţinute la Bistriţa, juniorii B rămân la 3 puncte de podium, iar în runda următoare vor juca sâmbătă tot în deplasare la LPS Cluj.

 

Juniori A: LPS Bistriţa – Atletic Zalău 0 – 4 (0 – 1)

Au marcat: Sebastian Duma (3) şi Cristian Mureşan

Juniori B: LPS Bistriţa – Atletic Zalău 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Neluţu Berbenţi (2), Alin Lazăr  şi Florin Lingurar

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL