Connect with us

Ştiri din Sălaj

Au început lucrările la extinderea Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”


Sala Sporturilor din municipiul Zalău beneficiează de un proiect de aproape 200.000 de lei pentru extinderea clădirii pe orizontală. În această săptămână au fost demarate lucrările de infrastructură la fundații și elevații


În toamna anului trecut, autoritățile locale anunțau că la Sala Sporturilor vor avea loc unele lucrări de modernizare.

Vom include în lista de investiţii pe care o conturăm pentru bugetul de anul viitor şi suma de trei miliarde de lei vechi pentru extinderea Sălii Sporturilor. Concret, vom mai construi o clădire, lipită de actuala sală, care va fi folosită drept vestiar pentru arbitri. Nouă ne-au solicitat Federaţiile Române de Handbal şi de Volei acest lucru pentru că, de mai multe ori, arbitrii s-au plâns de condiţiile de la Zalău. Şi ce-i drept, ar fi bine să realizăm această construcţie deoarece atunci nu ar mai exista nicio suspiciune asupra arbitrajului şi s-ar putea vorbi de imparţialitate”,spunea undeva la finalul anului trecut viceprimarul oraşului Zalău, Teodor Bălăjel.

În cursul acestei săptămâni, la aproximativ șase luni de atunci, au fost demarate lucrările la obiectivul de investiții “Extindere clădire Sala Sporturilor (Sală arbitri) din municipiul Zalău”.

Lucrările care urmează să fie executate constau în extinderea clădirii pe orizontală, prin amenajarea unui corp (nivel parter), în urma demolării parapetului aferent ferestrei de la camera P44.

Vor fi efectuate lucrări de infrastructură la fundații și elevații, lucrări de suprastructură la elemente portante verticale și orizontale, lucrări la șarpantă/învelitoare și finisaje, atât în interior, cât și în exterior.

Executantul lucrării este Societatea Comercială Lotus SRL din Zalău, termenul de execuție este de 6 luni, iar valoarea lucrării este de 188.987,31 lei, inclusiv TVA.

Să reamintim faptul că Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a fost modernizată în perioada 2011 – 2012, iar în anul 2017 s-a schimbat instalaţia electrică.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj