Connect with us

ALTE SPORTURI

Şcoala Nr. 1 Buciumi, pe podium la faza regională la Olimpiada Gimnaziilor de badminton. GALERIE FOTO


Elevii pregătiţi de profesoara Mariana Opriş au avut o prestaţie remarcabilă la competiţia de la Cluj-Napoca, acolo unde reprezentanta Sălajului s-a clasat pe locul 3!


Recent, la Cluj-Napoca s-a desfăşurat faza regională la Olimpiada Gimnaziilor, la disciplina badminton. La start s-au aflat cele mai bune echipe din judeţele din Nord-Vestul ţării. Judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie de Şcoala Gimnazială Nr 1. Buciumi.

Să spunem că echipa sălăjeană a fost alcătuită din clasa a VIII-a, este vorba despre Paul Darius Copaci, Tania Raluca Holhoş, Răzvan Ionuţ Şerban şi Andreea Maria Ştirb, toţi pregătiţi de profesorul de Educaţie Fizică şi Sport, Mariana Opriş.

Cu ambiţie şi cu o mobilizare exemplară, echipa din Buciumi a reuşit să urce la final pe podium, clasându-se pe locul 3!

“Elevii noştri merită toate felicitările, deoarece s-au mobilizat şi au depus un efort deosebit. Cu această ocazie, vreau să-i mulţumesc doamnei Inspector de specialitate – Alina Cozac – pentru încrederea şi sprijinul acordat”, ne-a declarat profesoara Mariana Opriş.


Clasament final:

1. Cluj, 2. Maramureş, 3. Sălaj, 4. Satu Mare, 5. Bihor


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI