Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un escroc din Mangalia a vândut parfumuri şi haine contrafăcute în Zalău


Bărbatul în vârstă de 39 de ani a prostit zeci de sălăjeni comercializându-le produse contrafăcute, identice cu mărci de renume precum Nike, Adidas sau Hugo Boss


Marţi, 24 aprilie, în jurul orei 10.30, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale privind operaţiunile fără drept cu produse contrafăcute,  o persoană de sex masculin a fost depistată oferind spre vânzare, pe strada Unirii din Zalău, produse contrafăcute, respectiv parfumuri şi articole sportive.

În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” (Art. 90, alin. 1, lit. „b”, din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice) şi „ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile” (Art.9, alin. 1, lit. „a”, din Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale).

Actele de constatare, întocmite faţă de suspectul S.A. de 39 ani, din Mangalia, vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, pentru continuarea cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj