Connect with us

ALTE SPORTURI

Şcoala Dragu s-a impus la faza judeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor la oină. GALERIE FOTO


Atât echipa feminină, cât şi echipa masculină s-au impus în cadrul competiţiei desfăşurate la Dragu, iar cele două formaţii vor reprezenta judeţul nostru la faza interjudeţeană ce va avea loc Maramureş şi Sălaj


La Olimpiada Gimnaziilor la rugby-tag şapte echipe s-au duelat pentru un loc la faza interjudeţeană. Până la urmă, echipa Şcolii Gimnaziale din Dragu a reuşit să se impună şi va reprezenta judeţul Sălaj la faza interjudeţeană din judeţul Bihor. Recent, Dragu a fost gazda unei noi competiţii din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor.

Astfel, pe terenul din centrul comunal s-a desfăşurat faza judeţeană a Olimpiadei la disciplina sportivă oină, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în colaborare cu Şcoala Nr.1 Dragu. În cadrul competiţiei au avut loc întreceri atât la feminin, cât şi la masculin, la ambele categorii fiind înscrise câte trei echipe, este vorba de Şcoala Nr.1 Dragu, Şcoala Nr.1 Buciumi şi Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida.

Echipa gazdă a dominat meciurile de la feminin, obţinând victorii uşoare, scor 6 – 2 în  faţa echipei din Buciumi şi 6 – 0, în faţa vecinilor de la Hida, obţinând astfel fără probleme primul loc. Duelul pentru locul 2 a fost câştigat de Şcoala din Buciumi, care a reuşit să dispună cu 2 – 0 de echipa Liceului din Hida.

În ceea ce priveşte competiţia masculină, tot Şcoala din Dragu s-a impus, după două victorii şi mai categorice, 12 – 2 cu Liceul din Hida şi 10 – 0 în faţa echipei din Buciumi, în timp ce duelul dintre Hida şi Buciumi s-a terminat cu un scor nul.

Prin urmare, la faza interjudeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor la oină, la feminin, judeţul nostru va fi reprezentat de echipa Şcolii Nr.1 Dragu. Competiţia se va desfăşura în perioada  27 – 29 aprilie, în Maramureş.Întrecerea masculină de la faza interjudeţeană se va desfăşura în aceeaşi perioadă, dar la Dragu.

“Am avut parte de o competiţie foarte frumoasă a sportului naţional al României, o competiţie în care toate echipele au dat dovadă de o pregătire foarte bună atât din punct de vedere tehnic cât şi tactic. Pe acestă cale felicit toate participantele şi le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit în vederea organizării acestei etape a Olimpiadei Gimnaziilor. Îi felicit de asemenea şi pe elevii de la Şcoala Nr.1 Dragu care în acest an au reuşit performanţa de a obţine 3 locuri I, două la oină si unul la rugby-tag mixt, la etapele judeţene ale Olimpiadei Gimnaziilor şi sperăm să obţinem şi calificări la etapele naţionale”, ne-a spus prof. Cosmin Ardelean.


Rezultatele fazei judeţene:

Feminin:

Şc. Gimn. Dragu – Şc. Gimn. Nr.1 Buciumi  6-2

Şc. Gimn. Dragu – Lic. Teh. “ Liviu Rebreanu” Hida  6-0

Şc. Gimn. Buciumi- Lic. Teh. “ Liviu Rebreanu” Hida 2-0

 

Masculin:

Şc. Gimn. Dragu – Lic. Teh. “ Liviu Rebreanu” Hida 12-2

Şc. Gimn. Dragu – Şc. Gimn.  Buciumi          10-0

Şc. Gimn. Buciumi- Lic. Teh. “ Liviu Rebreanu” Hida 0-0

 

Clasament:

Feminin

Loc I – Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu

Loc II – Şcoala Gimnazială Nr.1 Buciumi

Loc III – Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” Hida

 

Masculin

Loc I – Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu

Loc II – Şcoala Gimnazială Nr.1 Buciumi

Loc III – Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” Hida


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI