Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău boxează la Cupa României de juniori


Nu mai puţin de 7 sportivi de la secţia de box se află în aceste zile la Câmpulung, de unde speră să se întoarcă cu cât mai multe medalii


Judeţul Sălaj nu a dus niciodată lipsă de talente la nicio ramură sportivă. În ceea ce priveşte boxul, Adrian Popuţea a ţinut mereu steagul sus pentru judeţul nostru şi rând pe rând s-au găsit sportivi care să îi calce pe urme, iar aici îl putem aminti pe Sergiu Moraru, medaliat la Campionatul Naţional şi la Cupa României.

În aceste zile, la Câmpulung, are loc o nouă ediţie a Cupei României, rezervată categoriei de vârstă juniori. La această competiţie, CSM Zalău s-a prezentat cu 7 pugilişti. Ieri a şi debutat competiţia cu proba cântarului şi prima gală.

În cadrul primei gale, nu mai puţin de 3 puglişti zălăuani au boxat, unul dintre ei reuşind chiar să câştige şi va avea oportunitatea mâine să lupte pentru medalie. Este vorba despre George Sabău, cel care concurează la 66 kg. Într-un mod surprinzător, printre cei care au pierdut încă din prima gală s-a aflat Denis Stoica.

Talentatul pugilist a pierdut după o decizie foarte strâns în faţa unui sportiv de la Steaua Bucureşti. Tot ieri, şi Vlad Mocanu a pierdut la 66 kg. Azi, alţi trei pugilişti de la CSM Zalău vor intra în ring, în speranţa obţinerii unei medalii. Este vorba despre Marinel Zaharie, la 50 kg, Paul Muscă, la 75 kg şi Vlad Copceac, la 60 kg. Mâine, se vor lupta pentru medalii Artur Armand, la 54 kg, dar şi George Sabău, cel care a debutat ieri cu o victorie.

546 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX