Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov: ”Ne-am dorit să câştigăm ultimul meci de acasă pentru fani. Acum mergem la Ploieşti să ne apărăm corect şansele”


Tehnicianul grupării de sub Meseş s-a declarat mulţumit după victoria cu Steaua, mai ales că echipa sa a câştigat într-o manieră clară şi le-a mai îndulcit amarul fanilor


 

Volei Municipal Zalău şi-a luat la revedere de la puţinii fani pe care i-a avut în tribună la meciul cu Steaua şi a câştigat cu 3 – 1 jocul susţinut sâmbătă în faţa bucureştenilor.

Deşi pentru gruparea de sub Meseş acest joc nu a mai avut o miză importantă, având în vedere că locul 4 era asigurat, antrenorul Nikolay Jeliazkov a ştiut să îşi mobilizeze jucătorii.

Acelaşi lucru îl doreşte tehnicianul şi la partida de mâine, de la Ploieşti, unde Volei Municipal Zalău poate decide campioana.

”Ne-a făcut plăcere să jucăm pentru ultima dată în acest sezon în faţa propriilor suporteri. După cum ştiţi, suntem pe locul 4 şi ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest joc pentru oamenii prezenţi în sală şi pentru cei care ne-au susţinut de-a lungul sezonului. Sunt mulţumit de rezultat şi de modul în care s-au concentrat jucători. Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Ne-a mai rămas un singur joc până la finalul sezonului şi noi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun şi să ne apărăm corect şansele. Nu ne interesează cine iese campioană”, a spus Nikolay Jeliazkov.

Şi coordonatorul Dobromir Dimitrov speră ca echipa sa să încheie campionatul cu un rezultat pozitiv în partida de marţi cu Tricolorul Ploieşti.

“Meciul cu Steaua a fost foarte bun, având în vedere că am câştigat. Consider că am făcut un joc foarte bun, precum majoritatea pe teren propriu. Am fost peste Steaua la toate capitolele. Urmează un meci important, mai ales pentru Tricolorul Ploieşti. Avem puterea să câştigăm acolo, nimic nu este terminat”, a spus Dobromir Dimitrov.

 

748 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1