Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, delegat la un nou meci din Liga 1


Fostul arbitru asistent a fost delegat la duelul dintre FC Botoşani şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ce va avea loc în această seară, de la ora 18.00. Şi sălăjeanul Dan Costin a fost delegat la un meci din Liga a III-a


Chiar dacă fotbal în ligile superioare nu mai avem, ne putem mândri cu arbitri şi observatori care fac cinste judeţului la cel mai înalt nivel.

Ioan Onicaş este unul dintre numele care fac cinste judeţului, fostul purtător al ecusonului FIFA, actualmente observator de arbitri în Liga 1.

În acest sezon, zălăuanul a fost delegat la nu mai puţin de 8 partide în acest sezon. Aici amintim FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi – Dinamo, CFR Cluj – CSU Craiova, Politehnica Iași – Concordia Chiajna,  Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari, Poli Timişoara – Dinamo, Poli Timișoara – Politehnica Iași şi CSU Craiova – CFR Cluj.

În această seară, Ioan Onicaş va participa din calitate de observator de arbitri pentru a noua oară în acest sezon la duelul dintre FC Botoşani şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal Botoşani, cu începere de la ora 18.00.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Craiova, avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, centralul fiind ajutat la cele două tuşe de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu.

Nu doar Ioan Onicaş a fost delegat la un meci din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, marţi, de la ora 17.00, Dan Costin va fi observator FRF la duelul dintre Unirea Tăşnad şi Unirea Alba Iulia.

Meciul de la Tăşnad va fi condus ce o brigadă din Cluj-Napoca, central fiind Rareş Moca, ajutat la cele două margini de Torok Attila şi Andra Tănăsuc.

805 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL