Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău a învins liderul la juniori A!


Formația antrenată de Claudiu Băican s-a impus cu 3 – 1 în meciul cu FC Kiss Baia Mare, deși băimărenii au deschis scorul la Zalău, încă din primul minut


Victorie mare pentru juniorii A de la CS Atletic Zalău, care au reușit sâmbătă să învingă pe teren propriu liderul din Seria a IX-a – FC Kiss Baia Mare. Chiar dacă elevii lui Claudiu Băican au început ezitant și au primit gol încă din primul minut, până la pauză, zălăuanii au reușit să întoarcă scorul și la vestiare au intrat cu 2 – 1.

Partea secundă a început perfect pentru gazde, care au marcat pentru 3 – 1 din primul minut de la reluat, iar diferența de două goluri s-a menținut până la final. După această victorie, CS Atletic Zalău s-a apropiat la 3 puncte de prima clasată, cu trei etape rămase de jucat până la finalul sezonului regulat.

La juniori B, formația antrenată de Claudiu Cornaci a reușit tot un rezultat pozitiv și a terminat la egalitate, scor 1 – 1, meciul de pe teren propriu cu ocupanta locului secund.  În urma acestui rezultat, CS Atletic și-a consolidat locul 4 la juniori B, având 6 victorii, 5 remize și o singură înfrângere în 12 etape.

Pentru ambele grupe de la Atletic, urmează miercuri o deplasare la LPS Bistrița, în etapa cu numărul 16.

Juniori A: CS Atletic Zalău – FC Kiss Baia Mare 3 – 1

Juniori B: CS Atletic Zalău – FC Kiss Baia Mare 1 – 1

 

Mai multe amănunte în ediția tipărită a ziarului de miercuri 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL